2022-09-26

Hétvégi Angyaltarot (Augusztus 27-29.): Dániel jóslata

Én a házasság angyala vagyok, és most segítelek téged.

Istent hívtad segítségül, hogy a házasság terén segítsen neked, ő pedig engem küldött, hogy melletted legyek.

Azért vagyok itt, hogy segítsek neked a házasságod kiteljesítésében. Istennel együtt haladéktalanul teljesíteni kívánjuk kérésedet. Legelőször a házassághoz kapcsolódó múltbeli sebek begyógyításában segítelek. Kérlek, hogy csendesebb pillanataidban engedd el, és add át nekem a szüleidhez kapcsolódó fájdalmas érzéseidet. Szabadulj meg minden, a házassággal kapcsolatos negatív érzéstől, amelyek még gyerekkori tapasztalataidból erednek.
Ezután kezemet a szívedre helyezem, és megkérlek, hogy mélyen lélegezz be és ki. Kérlek, hogy engedd ki az első szerelmed iránt érzett régi fájdalmat és dühöt. Miután kiengedted ezeket a mérgező anyagokat a szívedből, megkérlek, hogy az összes korábbi szerelmed iránt érzett régi fájdalmat engedd el. Hagyd, hogy megtisztítsam szívedet a régi sebektől, hogy a jelenben kötött házasságod boldog legyen. Meg kell szabadulnunk a múlttól, hogy a régi, fájdalmas tapasztalataink többé ne ismétlődhessenek meg.

Azért vagyok itt, hogy felszabadítsam a szívedet, hogy te újra teljes szívvel tudj szeretni…, és hogy házasságod boldog legyen.

error: Védett tartalom!