2022-08-14

Hétvégi Angyaltarot (augusztus 6-7.): Engedd el a múltadat!

 

Múltad cipelésének terhe kimerültté tett, drága Egyetlenünk.

Itt az idő, hogy lerakd a terheidet.

Csupán a leckéket és a szeretetet tartsd meg, és hagyj hátra minden mást. Nem kívánod őket, és nincs is szükséged rájuk, s immáron el is illantak.

Azért kaptad ezt a kártyát, mert a múlttal kapcsolatos gondolataid és érzéseid visszatartanak téged. Azért követed ismételten ugyanazokat a sémákat, mert múltbeli, lezáratlan érzéseket hordozol. Ez a kártya jel arra, hogy bocsáss meg, és lépj tovább, s hagyj fel a fájó minták követésével. Ez nem azt jelenti, hogy együtt kell maradnod azzal a személlyel, akinek megbocsátottál. Egyszerűen csak azt jelenti, hogy elengedted a mérgező érzéseket, hogy azok helyet cseréljenek a békével.

Minden új helyzethez vagy kapcsolathoz közelíts pozitív reményekkel. Kerüld a rutinszerűséget. Beszélj egy tanácsadóval vagy egy támogató csoporttal.
Bocsáss meg mindazoknak, akik megbántottak.
Bocsáss meg önmagadnak. A nehezén már túl vagy.
A helyzettel kapcsolatos gondolataidat tartsd meg emelkedett és fényes mivoltukban.

Megerősítés: Éber álmodozás!

Ha rendszeresen álmodozol, könnyebben tudod meghallani és befogadni üzeneteinket. Lazíts, és tárd fel elmédet a befogadásra anélkül, hogy irányítanád gondolataidat. Figyelj oda minden érzésre, látomásra vagy ötletre, mintha csak egy filmet néznél. Ez a kreativitás bölcsője.

Az angyalok azért küldték neked ezt a kártyát, mert azt szeretnék, hogy nyitott és befogadó légy az új ötletekre. Az álmodozás fontos módja az inspiráció és a csodálatos ötletek befogadásának. Ne erőltess semmit. Csupán kövesd gondolataid természetes útját, amint az a dolgok új látásmódjának ösvényére téved. Írd le ötleteidet egy különleges naplóba, és kérj útmutatást angyalaidtól, milyen lépéseket tegyél meg annak érdekében, hogy ezek az álmok valóra váljanak. Ahová elvezetnek, ott cselekedj halogatás nélkül.

Légy nyitott az új lehetőségekre. Engedd meg magadnak, hogy a legnagyobb álmod váljon valóra! Adj magadnak engedélyt a lazításra, és hogy elengedd magad.

Próbálj ki valami újat, amit mindig is meg szerettél volna tenni.

Végezz agypezsdítő gyakorlatokat – akár másokkal együtt – az új ötletek reményében.

error: Védett tartalom!