2021-10-17

Hétvégi Angyaltarot (október 16-17.): Nézz a dolgok mélyére!

A hétvége felnyitja a szemeket, végre a dolgokat mélyebben meg tudjuk vizsgálni!

A felszín alá kell látnod a jelen helyzetben, mivel egyelőre nem vagy tudatában valami fontosnak (vagy nem vallottad be magadnak). Őrangyalod a figyelmedbe ajánlja majd ezt a mozzanatot.

Fogadd nyitott elmével, ami a tudomásodra jut.

Az angyaloknak nem szükségképpen van ellenére a fennálló helyzet, amelyre rákérdezel, mindössze azt várják, hogy tekints mélyebbre. Talán nincs is másra szükség, mint hogy csöndben leülj, és önmagadba nézz, esetleg ki kell kérned egy szakember tanácsát, akitől többet megtudhatsz a kérdéses témában.

Fáradozásod jutalma nem marad el. Az angyalok gondoskodnak róla, hogy vizsgálódásaid közben egyetlen lehetőséget se veszíts el a továbblépésre. Figyelje a jelekre és megérzéseidre, mert jó irányban vezérelnek.

Megerősítő áldás:

Akik rosszat mondanak rólad, azoknak a szándékai rosszak. Akkor is, ha ez nem tudatosult bennük, és azt hiszik magukról, hogy őszinték. Nem azok!
Akik rosszat mondanak rólad, azoknak a szándékaik rosszak.
Vigyázz! Ez egy érzékeny gondolat! Csak akkor érvényes, ha megvizsgálod előtte, hogy ez a „rossz”, ez a „bírálat” vagy „kritika” szeretetből származik-e vagy sem.
Szeretetből pedig csak az tud bírálni, aki a saját hibáival, „rosszaságával” alapvetően tisztában van.
Csak akkor méltó rá, hogy hibáidat felrója, mert akkor ért téged, bírálata önbírálat is, mélységes önismeretből ered – és feltétlenül jót akar neked! A szándéka: jó. Akármilyen kemény szavakat mond.

Ha valaki szeret, akár fel is pofozhat, ha hülye vagyok. Ha valaki nem szeret, annak még a simogatását sem tűröm, mert hazug és ártalmas. M.P.