2020-08-05

Hétvégi Angyaltarot: Szerelem angyalainak üzenete

Válassz a lapok közül, kiderül mit tartogat a mágikus hétvége,és egyben, mit rejt a szerelem?

Első lap: Nincs miért aggódni

Biztonságban vagy, ez a helyzet pedig az isteni gondviselés és az univerzális rend tökéletes irányítása alatt áll. Ezt a helyzetet kizárólag szeretettel teli gondolatokkal és érzésekkel itasd át, hogy csakis a legmagasabb szintű végeredmény áramoljon be hozzád és rajtad keresztül – minden erőfeszítés nélkül.

Az angyalok azért küldték neked ezt a lapot, mert feleslegesen aggódtál. Az aggódás az ima egy olyan formája, ami azt vonzza hozzád, amire nem vágysz. Add át félelmeidet angyalaidnak, hiszen valójában nincs miért aggódnod. Igazság szerint aggodalmaid egy önbeteljesítő próféciát képesek teremteni.

A lap további jelentései: Minden sokkal jobb, mint amilyennek azt te látod. Kérd meg az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az aggodalmaktól. A boldog végeredmény elkerülhetetlen. Kerüld az aggódást, hogy a negatív energiák nehogy lehúzzanak téged és a helyzetet. Az angyalok veled vannak – és minden rendben van.

Második lap: Légy őszinte magadhoz!

Ez a kártya azt jelzi, hogy elrejted a valódi érzéseidet, és nem vagy őszinte valami fontos témával kapcsolatban. A tündérek arra buzdítanak, hogy valld be magadnak a valódi érzéseidet.

Úgy érzed, megrekedtél egy kellemetlen helyzetben, Depressziós vagy? Kimerültél? Esetleg dühös vagy ingerült vagy? E tünetek akkor jelentkeznek, amikor nem vagyunk őszinték magunkhoz. Talán úgy érzed, nem engedheted meg magadnak, hogy őszinte légy magadhoz, és nincs választásod. Ez a kártya nem arra kér, hogy gyökeresen változtass meg dolgokat az életedben, vagy szembeszállj valakivel. Arra viszont ösztönöz, hogy valld be magadnak a valódi érzéseidet.
Könnyen kapcsolatba kerülhetünk a valódi érzéseinkkel úgy, hogy kimegyünk, és csendben beszélgetésbe elegyedünk a virágok, fák és füvek között élő tündérekkel. Ha még nem vagy képes látni vagy hallani a tündéreket, gondolatban akkor is mondj el nekik mindent, amiről mostanában gondolkozol, és amit érzel és tapasztalsz. Kérd őket, hogy segítsenek kapcsolatba kerülni a legmélyebb érzéseiddel. A tündérek szívesen tartanak tükröt nekünk, hogy megláthassuk és bevallhassuk az igazságot.

Megerősítés: Biztonságos számomra, ha őszinte vagyok magamhoz és másokhoz. Szeretettel mondom ki az igazságot.

Harmadik lap: Családi karmák gyógyítása

A szerelmi életeddel kapcsolatos imáidra adott válaszok az édesanyáddal és édesapáddal kapcsolatos érzéseiden alapulnak. A szerelem angyalai úgy látják, hogy javadra szolgálna, ha elengednéd az egyik (vagy mindkét) szülőd iránt érzett régi haragot. Ennek az az oka, hogy a szüleid iránti érzéseid befolyásolják párválasztásodat, és azt, ahogyan a kapcsolataidat kezeled.

Megkérheted az angyalokat, hogy segítsenek a megbocsátás folyamatában. Ha valakinek megbocsátasz, az nem jelenti feltétlenül viselkedése helyeslését. Az angyalok szerint ezzel inkább valamiféle mély, érzelmi méregtelenítést végzel, ami a következőt jelenti: „Többé nem vagyok hajlandó mérgező energiát hordozni a testemben és a lelkemben.”

Ha rátalálsz a belső békére a szüleiddel kapcsolatban, többé nem lesz szükséged arra, hogy egészségtelen kapcsolati mintákat és partnereket vonzz a családi érzelmi sérülések gyógyításaként. Ez minden emberi viszonyodnak javára válik majd, különösen az önmagadhoz fűződő kapcsolatodnak.

X