2023-05-30

Horoszkóp Keddre: Beteljesülés

HOROSZKÓP KEDDRE

Kos
( 03.21 – 04.19 )
Valójában mindig a lábad előtt hevernek a lehetőségek. Valójában csak annyit kellene tenned, hogy a lábad elé nézel, és nem máshova figyelsz. Amikor a lehetőségeidet keresed, talán túl messzire nézel, pedig a valódi lehetőségek ott vannak egy lépésnyire. Ma tegyél egy lépést a megkezdett úton, és figyeld meg, hova juthatsz így! Kellemes nap lesz a mai, egyszerűen csak hagyd magad sodortatni az árral, a pozitív energiák körülölelnek. Legyen bátorságod ahhoz, hogyha új kapu nyílik meg előtted, akkor azon át is lépsz, vállalva a kockázatot. Ne tarts az ismeretlentől, az égiek pontosan meg fogják neked mutatni a helyes irányt. Munkád gyümölcse lassan, de biztosan érik be.
Bika
( 04.20 – 05.20 )
Ki kell verned a fejedből egy negatív gondolatot! Talán azért nehéz, mert ezt a gondolatot a szeretteid is elhiszik. Lehet, hogy egyenesen tőlük hallottad eredetileg. Azzal, ha elengeded a negatív gondolatot, egy lépéssel közelebb kerülsz a boldogsághoz. A pozitív gondolkodás valójában a te érdeked, és neked segít. Kicsit feszülten indul a nap, sok összegyűlt feladatnak kell a végére járnod, az időhúzás nem megengedett. Figyelj, mert a belső hangod azt súghatja, légy óvatos, és ne hagyd számításon kívül az apróságokat, ezeken ma sok múlhat. A nyomás délutánra jelentősen enyhül, a kedélyállapotod pedig nagyszerű lesz. Ha lehet, ma hanyagold a fontos döntéseket.
Ikrek
( 05.21 – 06.21 )
Láthatatlan probléma növekszik egyre nagyobbra és nagyobbra. Persze nem marad örökre láthatatlan. Sőt! Hamarosan láthatóvá válik, és nem tudod tovább a szőnyeg alá söpörni. Ma keresd meg ezt az eddig láthatatlan, vagy alig látható problémát, és oldd is meg. Még időben vagy! Remek nap áll előtted, semmi nem tud lelombozni, elkedvetleníteni, sőt, időben észreveszed a neked állított csapdákat is. Kiállsz minden próbát, s ha valaki céltáblának akar használni, az sem zavar, mert tudod, hogy beletörik a bicskája a próbálkozásba. Adódhatnak kisebb vitáid, de olyan könnyen rendezed ezeket, hogy végül senkinek nem lesz kedved kötözködni veled.
Rák
( 06.22 – 07.22 )
Szívesen töltenéd a mai napot tengerparton szunyókálva. Talán ma még nem engedheted meg magadnak, de hamarosan teljesülhet az álmod, hogy vízparton élsz. Talán a Duna, a Tisza vagy a Balaton partján, de mégiscsak vízparton. Ez pedig már majdnem olyan jó, mint tengerparton nyaralni. Nyugodt napnak nézel elébe, összességében semmi és senki nem akadályozza terveid megvalósulását, sőt! Támogatókra, titkos segítőkre lelhetsz, bátran nyisd ki a szád és kérj segítséget, ha elakadnál. Tennivalóiddal könnyen és gyorsan végzel, így marad még annyi időd, amit jövőd tervezésével tölthetsz. Állítsd már most össze a nyári terveket!
Oroszlán
( 07.23 – 08.22 )
Ma teljesen új korszak kezdődik az életedben. Olyan új korszak, amelyben minden megváltozik, és amelyben minden máshogyan alakul, mint ahogy tervezted. Ez azt is jelenti, hogy az irányítás kicsúszhat a kezedből, és azt is, hogy végül minden jobban alakul, mint hitted. Ma kissé ingatag a hangulatod, nem tudod felvenni a ritmust másokkal, érzed is, hogy lassú vagy, már-már szinte vontatott. Talán semmi sem történik véletlenül? Valaminek a jele ez? Az égiek azért figyelmeztetnek a megnyugvásra, mert túlzásokba estél mostanság, s a gondolataid, terveid összekovácsolásához épp erre a mai nyugalomra van szükséged.
Szűz
( 08.23 – 09.22 )
Ma végre megkapod, amiért olyan sokat dolgoztál. Ma végre megkapod, amit olyan nagyon szerettél volna elérni. Ez az eredmény azt is jelenti, hogy újra kell tervezned a napodat, és valami másba kell tenned az energiáidat. Merd elfogadni a sikert! Megérdemeled. Ma jó passzban vagy, bár talán hiányzik belőled a kitartás és az elkötelezettség. Kissé megleped környezetedet azzal, hogy békét árasztasz, s szó szerint csendben vagy. Képes leszel az előzékenységre, udvariasságra, sőt, ha kell, valamilyen formában szívesen adakozol is. Ha valaki segítséget kér, boldogan nyújtod a kezed, hogy beléd kapaszkodhasson.
Mérleg
( 09.23 – 10.22 )
Kicsit úgy érzed magad, mintha az események ismételnék önmagukat. Úgy érezheted, mindaz, ami ma történik, egyszer már megtörtént veled. Úgy érezheted, egyszer már elhangzottak ezek a mondatok, és egyszer már ki is mondtad mindazt, amit ma újra meg kell fogalmaznod. A reggel folyamán többször is akadályok nehezítik az utadat, úgy érzed, mintha mázsás súlyok nyomnák a vállaidat. Tarts ki, ne szegje kedved semmi, mutasd meg az erős, elszánt oldaladat a világnak. Mondj nemet a vitákra, ne hozz pénzügyi döntéseket, keresd a béke és csend ötvözetének lehetőségét. Fontos, hogy átgondold jelen helyzetedet.
Skorpió
( 10.23 – 11.21 )
Valójában mindent megtettél, amit meg tudtál tenni. Nincs értelme olyasmin rágódni amin már nem tudsz változtatni. Ma a bűntudat helyett foglalkozz inkább a következő lépéssel, amit már ma is megtehetsz. A bűntudat helyett nézz előre az időben, Ma állj ellen a különféle csábításoknak, a túlzásoknak, a heves, egyben elhamarkodott döntések meghozatalának. A kirakatok kísértései, az akció feliratú táblák, az ismeretlen emberek magasröptű monológjai elkábíthatnak. Bármi, ami ma túlzottan kecsegtet, az egyben rizikós is, hát légy résen, mert nem minden arany, ami fénylik! Aludj minden döntésedre egyet!
Nyilas
( 11.22 – 12.21 )
A konfliktusokban nem az a megoldás, hogy a veszekedést lejátszod a fejedben. Ez olyan sokféleképpen ártalmas, hogy el sem tudom mondani. Ehelyett az lenne a legjobb, ha őszintén tisztáznád a helyzetet a másik féllel. A fejedben elképzelt veszekedéseket váltsd ki valódi, szeretetteli beszélgetésekkel! Látszólag minden rendben zajlik? Ugyanakkor mégis úgy véled, ez koránt sem igaz? A belső hangod időben jelzi, légy résen! Figyeld a jeleket, s ha szemfüles vagy, hamar észreveszed, mi nem stimmel. Egy fura mendemonda igencsak kedvedet szegheti, ami sajnos nem a legjobb véleménnyel lesz rólad. Még szerencse, hogy akik ismernek, nem adnak hitelt ennek!
Bak
( 12.22 – 01.19 )
Emlékszel, tegnap arra kértelek, hogy ne foglalkozz azzal a bizonyos problémával? Ma sem kellene még azzal törődnöd. Képzeld el úgy a hétfőt, mint a napot, amikor csak a könnyed, problémamentes feladatokkal kell foglalkoznod. Ha így teszel, valóban könnyebb lesz a mai nap. Kisebb zűrzavar adódhat ma, bármerre mégy, mindig lesz valami, ami nehézkes, bonyolult, vagy épp kellemetlen. Otthon, útközben, suliban vagy a munkahelyeden nem tudsz ezek elől elbújni, s bár tény, hogy nem te okozod a gondokat, ám mégis az lenne a legjobb, ha észlelve a helyzetet megpróbálnál az egésztől távol maradni, ahelyett, hogy belebonyolódnál bármibe.
Vízöntő
( 01.20 – 02.18 )
Könnyen kerülhetsz abba a helyzetbe, amelyről mindenki le akar beszélni. Ez a helyzet talán a legjobb a számodra. Ez a helyzet talán az, amelyre vártál, és amit a legjobban szerettél volna. Könnyen lehet, ez a helyzet megváltoztat mindent körülötted. Egy fontos munka ma könnyen zsákutcába futhat, akkor is, ha úgy véled, Te bizony mindent megtettél a sikerért. Hiába az erőfeszítés, jobb, ha szembenézel a ténnyel, elengeded, s keresel magadnak egy új kihívást. Elsőre persze bosszant majd az ügy, mégis összességében ez így jobb! Ki fog derülni, hogy a sors nem véletlenül gördített hatalmas akadályt eléd
Halak
( 02.19 – 03.20 )
Hirtelen nem is tudod, mihez kezdj, és merre indulj ma. Hirtelen nem látod át a tennivalókat. Most az lenne a legegyszerűbb, ha segítséget kérnél valakitől, hogy segítsen fontossági sorrendet felállítani. A külső szemlélők ugyanis sokkal jobban tudják, mit kell tenned hétfőn. Tedd meg az első lépést egy régi álmod beteljesülése felé, ne húzd az időt! Itt és most cselekedj! A helyzet nem bonyolult! Ma adott minden körülmény ahhoz, hogy gyors sikert érj el. Tény, hogy elég sok a kétely benned, de minden és mindenki a te malmodra hajtja a vizet. A hirtelen visszaköszönő siker a hangulatodon is sokat fog javítani!

error: Védett tartalom!