2021-12-06

Horoszkóp péntekre: Boldog végkifejlet

Kos
( 03.21 – 04.19 )
A boldog párkapcsolat legnagyobb titka az önismeret. Vajon ismered magadat annyira, hogy boldogan élj egyedül is? Ha igen, biztos lehetsz benne, hogy a párkapcsolatod is boldog lesz, ha nem, biztos lehetsz az összezördülésekben és a nehézségekben. Ma ismét beleeshetsz abba a hibába, hogy túlvállalod magadat, alig hagysz időt a pihenésre, lazításra, vagy egy ebédre. Ez most könnyen megbosszulja magát, s akár az egészséged is bánhatja hanyagságodat! Fontos, hogy tudatosítsd önmagaddal, elsősorban nem másoknak kell megfelelned! Az légy, aki vagy, ne formáld át énedet mások kénye-kedve szerint.
Bika
( 04.20 – 05.20 )
Erős a kísértés, hogy megszegd az ígéretedet, és elhitesd magaddal, mindenki jól jár majd. Ez azonban nem igaz. A valóságban attól járnának jól az emberek, ha az ígéreteidet betartanád. Ezzel most nem a másiknak tartozol, hanem önmagadnak. Maradj hű az ígéreteidhez és az álmaidhoz is. Remek hangulat vesz körül, s valahogy minden a kedved szerint alakul. Sok függőben lévő ügynek is a végére jutsz, csupán figyelned kell azt, hogy épp milyen kapuk nyílnak meg előtted. Lépéseidet, tetteidet szerencsés fordulatok övezik, amiért légy hálás! Ma bármilyen ötlettel állsz elő, mindenki támogatja azokat, pártolni fogják elképzeléseidet.
Ikrek
( 05.21 – 06.21 )
A szerelmi életed nem ismétli a múltat. Ezt érdemes fejben tartanod, ha attól tartasz, a szerelmed megtesz valamit, amit egy korábbi párod is megtett, és amivel mélyen megbántott téged. Valójában nem lenne szabad mások tettei alapján megítélned a szerelmedet, aki egyedi és megismételhetetlen. Ikrek létedre nem csak másokat, hanem még magadat is megleped azzal, hogy fejjel akarsz a falnak menni, – akárcsak egy tüzes Kos. A mai napon ez az érzés nem véletlen, és még akár jót is tehet bizonyos helyzetekben, ugyanakkor ne feledd, hogy különféle túlzások nélkül is hatásos és eredményes lehetsz. Maradj megfontolt minden pillanatban!
Rák
( 06.22 – 07.22 )
Nem lenne szabad ragaszkodnod a részletekhez. Ma elégedj csak meg a felszínes, nagy képpel, amelyben mindenki egyszerre látható. Ma a részletekben elveszni annyit jelent, mint elveszíteni a fontos fókuszt, és belemenni olyan vitákba, amelyek teljesen fölöslegesek. Különféle emberi kapcsolataiddal összefüggésben számos pozitív élményben lesz részed ezen a napon, minden, ami most történik, fontos előremutatója annak, mire számíthatsz baráti, szerelmi, rokoni téren. Az este folyamán új ismeretségekre is szert tehetsz. Hagyd magad inspirálni, mert a Hold egy szép barátság kezdetét támogatja.
Oroszlán
( 07.23 – 08.22 )
Az igazán nagy félreértések szinte mindig abból származnak, amikor más dolgával foglalkozol. Hogy te nem is szoktál más dolgával foglalkozni? Amikor például mindenáron azt akarod, hogy a barátnőd maradjon távol a pasijától, vagy jöjjön össze valakivel, épp ezt teszed. Ma a saját szerelmi életedre figyelj! Az elmúlt napok összevisszasága csillapodni látszik, visszatalálsz békés önmagadhoz, ma már nem leszel szétszórt, sem figyelmetlen, így több lehetőséged adódik ügyeket intézni. Hívd fel a barátaidat, rokonaidat, akik hiányolhatnak. Már kora reggel kezdj neki tennivalóid hosszú sorának, mert összeszedettséged és önuralmad biztosítja számodra a sikert.
Szűz
( 08.23 – 09.22 )
Van egy olyan érzésed, hogy valaki megsértődött rád. Ma érdemes minél hamarabb tisztáznod a helyzetet, és úgy intézned, hogy ez a sértődés minél előbb rendeződjön. Persze ez csak akkor működhet, ha te egyébként nem vagy megsértődve arra, aki szerinted megsértődött rád. Lételemed a maximalizmus, ezért ma ismét új célokat tűzöl ki magad elé azzal a feltétellel, hogy el is akarod azokat érni. Rendszerint erődön felül teljesítesz, s ez nem is okoz gondot, ám ma egy kis megtorpanásra, vagy néhány hibás lépés megtételére is számíthatsz, a Hold gátat állít eléd akkor, ha le akarsz térni az egyenes és tiszta útról
Mérleg
( 09.23 – 10.22 )
A szerelmed minden egyes szavából tudod, milyen a hangulata. Elég megszólalnia, és pontosan tudod, mit fog mondani. Úgy olvasol a párodban, mint egy magazinban. De most a féltékenység és a félreértések is felbukkannak a magazin képzeletbeli cikkei között. Erről pedig mindenképp beszélgetnetek kellene! Készülj fel arra, hogy ma olyan feladatot sóznak a nyakadba, amit eddig még sosem csináltál. Megrémít a rád bízott tennivaló súlya és nagysága, így ódzkodsz is tőle alaposan. Ne rettenj meg, és főleg ne futamodj meg a kihívás elől! Az égiek nagyszerű körülményeket biztosítanak neked ahhoz, hogy bátran belevághasd a fejszéd egy új fába.
Skorpió
( 10.23 – 11.21 )
Sokkal több önbizalomra lenne szükséged. A környezeted talán azt hiszi, tele vagy önbizalommal, de a valóság inkább az, hogy tele vagy bizonytalansággal, félelmekkel és kételyekkel. Ezek ellen pedig csak azzal segíthetsz, ha megtanulnál bízni magadban, és ha elhinnéd, minden helyzetben helyt tudsz állni. Sokszor megesett veled közelmúltban, hogy túlságosan komolyan vettél bizonyos dolgokat, jobban, mint kellett volna. Nem kell a bolhából elefántot csinálni, légy reális, emészd meg, amit kaptál, legyen az egy jó tanács vagy egy látszólagos bántás, és még ma lépj túl ezeken a sérelmeken! Ha túl sokat tépelődsz egy-egy apróságon, akkor ez visszatart a fejlődésben.
Nyilas
( 11.22 – 12.21 )
Nem csak egy emberbe lehetsz szerelmes, de a munkába is. Ma ezt könnyedén megérted, hiszen most rád talál az álomfeladat egy olyan lehetőség formájában, amelyre butaság lenne nemet mondani. Most a szerelem-munkából lehet munkahelyi szerelem, és egyéb csodás lehetőségek is. Ma egy bonyolult energetikai hatás vesz körül, az égiek több alkalommal is komoly gátakat állítanak eléd, de minden esetben tartsd szem előtt, hogy semmi sem történik véletlenül! Ma bizony szembe kell nézned azzal, hogy valaki egy régi sérelem miatt vissza akar vágni neked. Kellemetlen kritikát fogsz kapni, és amit mond, az bizony jogos lesz!
Bak
( 12.22 – 01.19 )
Fontos, hogy határozd meg a szerelmi céljaidat is. Gondolj bele, az életed minden területén milyen jól haladsz azokkal a célokkal, amelyeket kijelölsz magadnak. Ha a szerelmi életedben, a párkapcsolatodban, a családodban is vannak ilyen céljaid, máris könnyebbé teszed az életedet. Nagyon rád férne egy kis móka és kacagás, valami szokatlan, ami eltér egy átlagos csütörtöki naptól. Mivel az elmúlt napokban nem minden alakult a terveid szerint, ezért ma kell tenned valami különlegeset, hogy kárpótold magadat. Változtass mihamarabb! Menj el ebédelni, vegyél magadnak egy tavaszi ruhát, menj este moziba – mindegy, csak érezd jól magad.
Vízöntő
( 01.20 – 02.18 )
Úgy tűnik, valakit mélyen megbántottál, és nem vagy benne biztos, ki lehet-e még engesztelni őt. Nem ma, és nem is tegnap bántottad meg őt, hanem talán évekkel ezelőtt. Hogy őszinték legyünk, még az sem biztos, hogy tényleg megbántódott. Talán csak te hiszed, hogy megbántottad, ő meg valójában semmire s emlékszik. Ha nem lennél mindig olyan kemény és kritikus önmagadhoz, és nem csak a munkára, és a kötelezettségeidre összpontosítanál, akkor észrevennéd, hogy mennyi különlegesség vesz körül, így pedig nem siklanál át az apró örömökön. Tágítsd a horizontot! Lásd meg a jót és a szépet a mindennapokban. Vedd észre, mennyi új lehetőség adatik meg számodra ma is!
Halak
( 02.19 – 03.20 )
Mielőtt a szerelem megérkezne az életedbe, először önmagadat kell szeretned. Mindegy, hogy most párkapcsolatban élsz-e vagy sem, a csütörtököt érdemes az önszeretet tanulására, a bűntudatod elengedésére fordítanod. Talán túl nagy bűntudatod van, és talán túl sok mindenért hibáztatod magadat. Adj esélyt ma arra, hogy javíthass meglévő emberi kapcsolataidon, vagy épp újakat alakíthass ki. Vesd bele magad az ismeretlenbe, mondj igent a meghívásokra, mert számodra lesz hasznos az, ha új impulzusokat engedsz be az életedbe. Ha mindenkit lerázol, mert túl sok a dolgod, a munkád, és semmire sincs időd, akkor ne csodálkozz azon, ha elfogynak a barátaid.

error: Védett tartalom!