2021-10-17

Horoszkóp Szerdára: Színes a világ, lásd meg benne a színeket.

Kos
( 03.21 – 04.19 )
Ne akarj nyomást gyakorolni senkire sem kedden. Erős lesz benned a vágy, hogy valakivel szemben alkalmazd a hatalmadat, vagy egyenesen visszaélj az erőddel. De gyorsan kiderülhet, neki olyan ereje és hatalma van, amelyről eddig nem tudtál, és amellyel ő nyeri meg ezt a csatát. Nincs kedved szinte semmihez? A munkát vagy a sulit messzire kerülnéd? Ez nem csoda, az égi konstellációk bizony nem veszik figyelembe, hogy milyen nap van inkább láblógatáshoz kapsz kedvet. A kedélyállapotod nincs topon, amit csak tovább nehezíthet, hogy olyan dolgokra kérnek meg téged, amiket nem szeretsz. Hát mi lesz így veled?
Bika
( 04.20 – 05.20 )
Valaki szeretné kifürkészni a titkaidat, megérezni a gondolatmenetedet. Csak rajtad áll, bepillantást engedsz-e a számára különleges logikádba, vagy inkább titokban tartod a gondolatmenetedet. Ma az együttműködést kellene választanod. Ma megmutathatod a titkaidat. A hétfői napból a körülményekhez képest a legtöbbet hoztad ki, miért ne lehetne a kedd még jobb? A folytatás rajtad múlik, bátran tűzz ki ma újabb elérendő célokat. A kollégáid, sőt még a felettesed, üzletfeled is sokkal pozitívabban és nyitottabban közeledik hozzád, hisz megmutattál valamit rejtett tartalékjaidból. Magánéletedre is kedvező hatással lesz ez a tendencia.
Ikrek
( 05.21 – 06.21 )
Nem egyértelmű, mi lenne a legjobb döntés számodra kedden. Tekintheted ezt a napot olyan napnak, amikor nem érdemes nagyobb döntést hoznod, és inkább gondolkodási időt kéne kérned másoktól. Holnap sokkal jobb és egyértelműbb döntést hozhatsz. Addig meg gyűjtsd az információkat. Már reggel érzed, hogy valami nincs rendben. Délelőtt alaposan összekuszálódnak körülötted a szálak, s ez a munkádat érinti legkevésbé. Magánéleti téren vannak rendezetlen ügyeid, ezeket jó, ha önmagadnak beismered, így kijavítani is lesz módod. Vedd sorba, mi mindent kell a helyére tenned, de tartsd be a fokozatosság elvét, másképp nem érsz ügyeid végére.
Rák
( 06.22 – 07.22 )
Időt kell szánnod, hogy befelé figyelj, és a gondolataiddal foglalkozz ma. Érdemes ismét megnézni magadban, mire is vágysz valójában. Könnyen kiderülhet, a hétvége eseményeinek hatására megváltoztak a céljaid. Most talán mást szeretnél, mint amiben eddig hittél. Ma még te is meglepődsz azon, milyen zseniális trükkökkel tudod kézben tartani életed irányítását. Pont ott, pont akkor teszed meg a kellő lépéseket a sikerért és a változásért, a fejlődésért, amikor azok éppen szükségesek. Képes vagy előre átgondolni lépteidet, s kiszámolni, mikor és milyen eredményt tudsz elérni. Ebben a Merkúr is sokat segít.
Oroszlán
( 07.23 – 08.22 )
Azt hiszed, valaki még mindig háborúként gondol kettőtök viszonyára, és nem veszed észre, ő már rég el is felejtette az egészet. Míg te őrzöd a harc emlékét, vagy egyenesen azt keresed, mikor élesztheted fel újra a csatát, addig ő – nagyon is bölcsen – már a békét választotta. Mi az, ami jelentős nyomot hagyott benned az elmúlt időszakban? Mi vonja el a figyelmedet? Mi az, ami nem hagy nyugodni, netán éppen kételyeket ébreszt a lelkedben? Biztosan kétségekről vagy félelmekről van szó? Nem lehet, hogy a változás szele érintett meg, s tartasz kicsit tőle? Ha jól irányítod a szerencsekereket, Fortuna lesz ma a legjobb barátod.
Szűz
( 08.23 – 09.22 )
Választhatsz, melyik úton indulsz el ma. Az egyik út a sikerhez, míg a másik a biztos kudarchoz vezet. Az egyik út társas, a másik magányos. Az egyik út az elfogadás, a másik a kirekesztés útja. Melyiket választod? Elég bátornak érzed magad, hogy beengedj az útra valaki mást is? Döcögősen indult el ez a hét, de ma idejekorán fogod érezni, hogy minden körülmény adott a sikerhez. Tele vagy energiával, kreativitással, szuper ötletekkel állsz elő, ezek sikert is fognak aratni. Ez azonban nem azt jelenti, hogy túlhajszolhatod magadat. Tegyél sokat a fejlődésért és a gyarapodásért, de ne vállalj olyasmit, ami túlmutat a lehetőségiden.
Mérleg
( 09.23 – 10.22 )
Szívesen halogatsz ma. A halogatás ma sokkal biztonságosabbnak tűnik a cselekvésnél. Úgy érzed, amikor halogatsz, nem csinálhatsz semmi rosszat. Pedig néha a legrosszabb döntés éppen a nem döntés, a döntésed halogatása. Ma kerüld ezt a döntést! A tegnapi nap alaposan leamortizálta az energia szintedet, és még nem tudtál újratöltődni? Sebaj, ami késik, nem múlik! Csak a délelőtti órákat kell átvészelned, utána percről percre könnyebbé válik a helyzet. Ha hétfőn nem sikerült befejezni egy nagyobb feladatot, akkor a mai napon szánj feltétlenül időt erre, hogy ne tudja senki az orrod alá dörgölni a késedelmet.
Skorpió
( 10.23 – 11.21 )
A bizonytalanságodban hatalmas erő rejlik, érdemes kihasználnod! Engedd meg, hogy elmagyarázzam! Amikor magabiztos vagy, olyan sebességgel haladsz előre, hogy nincs időd gondolkodni. Amikor azonban bizonytalan vagy, nemcsak gondolkodni van időd, de arra is, hogy újabb lehetőségeket ismerj meg. Igen komótosan indul a napod, ám, ez önmagában nem lenne különösebben gond, sokkal inkább probléma az, hogy mindent idejekorán megunsz, s nem tudsz lelkesedni semmiért. Teljesen biztos, hogy egy új kihívás hiányzik az életedből, amit a Jupiter meg is hozhat neked! Találd meg a módját annak, hogy valami újba kezdhess. A siker garantált!
Nyilas
( 11.22 – 12.21 )
Nem azon kellene gondolkodnod, hogyan győzz le valakit az érveiddel, hanem azon, hogyan teheted őt a harcostársaddá. Ha őszintén meg tudod mutatni a célt, amiért harcolsz, sok segítőt és társat gyűjthetsz magad mellé. Még az is lehet, velük nyered meg ezt a képzeletbeli háborút. A közérzeted nem túl jó. Ha most még nem tudod, mi okozza ezt a fura helyzetet nálad, hamarosan választ kapsz a kérdésedre. Az égiek összekuszának pár szálat, s neked kell azokat kibogozni. Mivel nem igazán szeretsz egyhelyben ülni, ma meg is oldod a legtöbb függő ügyedet. Gondold át, milyen apró lépésekkel tudnál változtatni napi szokásaidon, ez is segíthet.
Bak
( 12.22 – 01.19 )
Könnyen félreértheted a körülötted lévőket kedden. Talán azt hiszed, pontosan tudod, mit akarnak mondani, és ezért nem hallgatod meg őket. Pedig, ha meghallgatnál másokat is, kiderülne, nem is sejtetted, mi zajlik a fejükben, és mi van szívükben. Rengeteg esemény történik ma, lesz, amit már nyomon sem tudsz követni. Látványos sebességgel változnak a dolgok, s ha nem is tudsz egyszerre több helyen lenni, ahol vagy, és nem tudsz több feladatot elvállalni, mint amennyi az idődbe belefér legalább csinálj mindent tökéletesen. Legyen ilyen a holnap is, mert a mai nap sikeres lesz, és nem árt megismételni mindent újra.
Vízöntő
( 01.20 – 02.18 )
Az idő neked dolgozik kedden. Minden, amit az időre bízol, sokkal könnyebben megoldódik, mint ahogy gondoltad volna. Persze, amikor az időre bízod a dolgokat, sajnos nem te szabod meg, hogy egy-egy helyzetnek, mikor lesz megoldása, és meddig kell várnod az áhított eredményre. Remek időbeosztások készítésére vagy képes? Akkor ezt hasznosítsd a mai napon, így biztosan minden feladatnak a végére érsz. Fő a tudatosság és az alaposság, így sokkal hamarabb és eredményesebben zárod a napot. Jó az, ha félúton még csiszolsz egy keveset az eredeti terveken, vagy megpróbálsz új munkametódust bevezetni, ami a jövőben megkönnyíti a dolgodat.
Halak
( 02.19 – 03.20 )
Úgy érzed, minden szem rád irányul ma. Úgy érzed, mindenki téged figyel. Semmi sem állhat messzebb a valóságtól. Valójában te vagy az egyetlen, aki túl sok jelentőséget tulajdonítasz magadnak, és a mai teendőknek. Valójában senki sem figyeli, mit és miért teszel. Talán épp az álmaid vagy a fantáziaképeid vihetnek ma el a vágyott célig! Bármi megtörténhet, így akármilyen kép, élethelyzet, szituáció jelenjen is meg előtted, azt ne hessegesd el, hanem gondol át. Épp abban segíthetnek neked, hogy megoldj egy elhúzódó problémát. Kaphatsz érdekes jeleket, megfejthető üzeneteket, hát cselekedj ezek szerint!