2021-10-17

Hosszú hétvége romantikus horoszkópja (március 15-17.): Szerelmes Tavaszi ‘Láz’

Érzed, ahogy felpezsdül a véred, és egyre szerelmesebb leszel? Hamarosan az egész világ kicsattanó színekbe, és szenvedélyes szerelembe burkolózik körülötted, és ez a szerelmes tavaszi láz téged is elér. Készülj fel a szerelemre, mert bekopogtat az ajtódon. Be mered engedni?

KOS

Kos jegyűként már csak egy lépésnyire vagy a szerelemtől. Egyetlen lépés választ el, hogy beleengedhesd magad abba a szerelembe, amelyről álmodozol. Ez a szerelem azonban talán már nem ugyanolyan, mint amilyen kamaszkorodban volt. Talán sokkal szelídebb, megfontoltabb és érettebb…

Ma egy meglehetõsen szórakoztató nap állhat ön elõtt, kedves Kos, legyen szó munkáról, vagy éppen egy közös családi programról, szinte mindegy, bármelyik esetben rendkívül jól fog szórakozni. Amennyiben mégis valaki ünneprontóan lépne fel önnel szemben, akkor se hagyja, hogy tartósan elvegyék most a jó kedvét. Élvezze ezt a szép napot!

BIKA

Bika jegyűként szeretnéd, ha életed mesésebb és varázslatosabb lenne? A legjobbkor! Hiszen a tavaszi újjáéledés varázslata elér téged és a szerelmi életedet is. Mintha a tavasztündér új energiát lehelne a csontjaidba, és mintha most térne vissza hozzád a régi szerelmed. Valaki, akire talán már alig emlékszel.

Ma befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, talán egy közösségi eseményen, vagy rendezvényen, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielõtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még késõbb nagy hasznát veheti a ma hallottaknak!

IKREK

Ikrek jegyűként néha azt hiszed, neked már nem juthat igazi, lángoló szerelem. Máskor pedig pontosan tudod, milyen szerencsés vagy a pároddal. A hétvégén érdemes elutaznotok valahova kettesben, és újra szenvedélyt éleszteni a kapcsolatotokba. Az a szerelem, amire vágysz, ott van tőled egyetlen karnyújtásnyira.

Egészen új ismeretekkel gazdagodhat ma, kedves Ikrek, melyek sokat segíthetnek az elõrejutásban, vagy akár nagyban szélesíthetik látásmódját. Mindkettõ nagyon hasznosnak bizonyul, emellett pedig, szinte biztos, hogy egy igazán szórakoztató napot zárhat majd, mikor este nyugovóra tér.

RÁK

Rák jegyűként azt hiszed, mindig igazat kell adnod a szerelmednek? Pedig ezen a hosszú hétvégén talán épp az ellentmondásokból és a különbözőségeitekből születnek meg a szerelmes pillanatok. Ne felejtsd el, nem kell egyformának lennetek, hiszen éppen attól erős a kapcsolatotok, hogy teljesen mások vagytok.

Egy csodálatos nap állhat ön elõtt, kedves Rák, amikor is egy kisebb baráti, vagy éppen családi összejövetelre kerülhet sor, finom ételekkel, nagy beszélgetésekkel, sztorizgatással, így meg van rá minden esély, hogy igazán jól érezze magát. Ne töltsön túl sok idõt a háttér munkálatokkal, inkább élvezze a jó társaságot!

OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként lángol a szívedben a szerelem vágya, de ez nem jelenti, hogy ezen a hosszú hétvégén a megfelelő embernél keresed a szenvedélyt. Lehet, most nem abba szeretsz bele, akibe kellene. Lehet, érdemes még várnod egy kicsit, és érdemes picit később visszatérned a szerelmi játékba.

Készüljön, kedves Oroszlán, ugyanis, ma nagy eséllyel az események középpontjába kerület, de legalábbis, szavainak sokan adhatnak hitelt, így minden, amit mond, annak súlya lesz. Ettõl függetlenül, nincs különösebb aggodalomra ok, egyszerûen csak adja önmagát, s mondja el õszintén, mit is gondol valójában, ezzel most biztosan nem fog mellényúlni!

SZŰZ

Szűz jegyűként fontos tudnod, nem kell megfelelned a szerelemben senkinek sem. A barátok talán nem értik a szerelmedet, vagy a szerelmi döntéseidet, de nem is tartozol nekik magyarázattal. A szerelmednek csak a szívednek kell megfelelnie. A szíved pedig hangosan és jól érthetően megmondja ezen a hosszú hétvégén is, hogy mire vágyik.

Ma nagy erõk munkálkodhatnak önben, kedves Szûz, s szellemileg is lehet alkalma kiteljesedni, akár röpke magányában, akár egy esemény kapcsán. Bárhogy is legyen, amikor majd a végére ér napjának, egész biztosan úgy fogja gondolni, ha valamikor, hát ma reggel igazán érdemes volt felkelnie, s megélni a történteket!

MÉRLEG

Mérleg jegyűként ezen a hosszú hétvégén különösen erősen lesz veled a szerelem varázsa. Gondoltál már arra, nem is a párodba vagy szerelmes, hanem magába a szerelembe? Gondoltál már arra, hogy a szerelem csodája valójában a te szenvedélyedtől lobban lángra, és valójában mindegy, ki a szerelmed tárgya? Ha szereted magadat, mindig szerelemre találsz.

Akár dolgozik ma, akár pihenõ Idõszakát éli, annyi bizonyos, hogy egy komolyabb üggyel kerülhet szembe, ami meglehetõsen érzékenyen érintheti sajátos igazságérzetét. Mielõtt heves érvelésbe kezdene, gyõzõdjön meg róla, kedves Mérleg, hogy nem-e csak pletyka az egész, vagy, hogy vita partnere egyáltalán rendelkezik-e kellõ felkészültséggel ahhoz, hogy érdemi eszmecserét lehetne vele folytatni, másképp kár lenne pazarolnia idejét és energiáit olyasmire, aminek nincs sok értelme.

SKORPIÓ

Skorpió jegyűként szívesen vezeted a párodat, szívesen irányítod a közös sorsotokat. A párod pedig szívesen helyezi a kezedbe a szívét, és szívesen hagyja, hogy vezesd őt. Most az a legfontosabb, hogy ne élj vissza a párod bizalmával, és olyan helyre vezesd, ahol ő is jól érzi majd magát. Most irányítsd úgy a hosszú hétvégi programot, hogy neki legyen jó, mert ha neki jó, visszatér a szenvedély az életetekbe.

Meglehet, hogy ma nem sok idõt fog majd otthon tölteni, kedves Skorpió. A legesélyesebb egy családi program, melynek keretein belül részt vehetnek egy eseményen, esetleg tevékenyen is, vagy éppen kirándulnak, bicikliznek, vagy csak sétálnak egy nagyot. Akárhogy is, a legfontosabb, hogy érezzék jól magukat, s élvezzék a szabadságot!

NYILAS

Nyilas jegyűként nem kell mindig értened, miért és hogyan hozol szerelmi döntéseket. Nem kell mindig értened, hogyan múlik el a szerelem, hogyan gyógyulnak be szíveden a sebek, és hogyan borít újra mindent szenvedélybe a tavasz. Elég annyit értened, minden egyre jobb és egyre szerelmesebb lesz – már ezen a hosszú hétvégén is.

A mai napon, rendkívüli képzelõereje kerülhet elõtérbe, kedves Nyilas, így egyszerûen remekelhet az olyan területeken, melyek kommunikációval, vagy mûvészettel kapcsolatosak. Sokat lendíthet most az egészen még az is, hogy nagyon élvezheti, amit csinálnia kell, így igazán nem lesz nehéz helytállnia! Élvezze a sikert!

BAK

Bak jegyűként hetek óta hallgatsz el valamit, amit lassan ideje lenne kimondanod. Először csak magadnak mondd ki, aztán szépen lassan kezdheted elmondani másoknak is. Talán éppen azt hallgattad el önmagad és mások elől is, hogy új szenvedélyre vágysz, és újra át akarod élni a szerelem varázslatát? Ha kimondod, megvalósul…

A mai nap nagyon labilissá teheti érzelmileg, kedves Bak, ugyanis, nagy esély van rá, hogy több aspektusban is szembe kerülnek egyesek értékrendjével, melyet nehéz lehet megállnia szó nélkül. Ha mégis reagálna, igyekezzen érvekkel, s ne erõvel harcolni az igazságtalanság ellen, mert hosszútávon, csakis annak van értelme, ráadásul, mint mélyen gondolkodó embernek, jobban is illik önhöz a szó, mint a kard.

VIZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként akaratlanul kerültél közel valakihez, és most lassan döntést kell hoznotok a kapcsolatotokról. A hosszú hétvégén akár az új szerelmet választod, akár a régit, tudnod kell, mindenkinek az a legjobb, ha meghozod a döntést. Azt válaszd, akit a szíved választ, nem pedig azt, akit az eszed, vagy a szüleid javasolnak.

Ma intenzív érzelmek kavaroghatnak önben, így alapvetõen, vagy nagyon fel lesz dobva, vagy éppen ellenkezõleg, hajlamos lesz mély melankóliába esni, ahonnan, nem lesz könnyû kirángatni önt. Próbálja meg valahogy megtalálni az egészséges egyensúlyt!

HALAK

Halak jegyűként a szerelem napról napra közelít feléd, te pedig egyre türelmetlenebbül várod. A szerelmet nem lehet siettetni, és nem is szabad előre rohannod. Amikor betoppan az életedbe a szerelem, hirtelen nagyon felgyorsulnak majd az események, és minden sokkal gyorsabban történik, mint ahogy arra számítasz.

Meglehet, kedves Halak, hogy már nagyon várta a mai napot. Talán némi meglepetésben is része lesz, de ami biztos, hogy nem fog unatkozni, bármi is legyen a terve mára. Minden körülmény adott, hogy jól érezze magát, éljen a lehetõséggel, s ne mondjon semmire se nemet, mert ez lehet az egyetlen, ami most elronthatná napját!