2021-10-28

Ikerláng kapcsolódás: Legmélyebbre elásott blokkok

Az Ikerlelked jól megdolgoztat, de még ha hihetetlennek tűnik, az igazság az, hogy Te is Őt. 🙂

A legmélyebbre elásott blokkjaitokat hozzátok fel Egymásból, s gyógyítjátok meg úgy, hogy talán észre sem veszitek. Nincs még egy lélek a világmindenségben, aki pillanatok alatt úgy képes letaszítani a pokol fenekére, ahogy Ő. És nincs még egy lélek, aki olyan magasra emelne, amilyen magasra Ő tud emelni.

Beszélj Hozzá határozottan, meghallja, meg bizony, és ha nem beszélsz, csak gondolkodsz valamin, Ő ugyanarra gondol, és ha figyelsz, ezt a fizikai valóságban is megláthatod. Elsőre ijesztő tud lenni, aztán mókás, később már csak mosolyogsz rajta, hogy ááá, már megint, de hozzá lehet szokni. 🙂 🙂 Sőt, ha úgy hallod, hogy saját hangján Hozzád beszél, akkor nem csak képzelegsz, hanem olyankor Ő szól Hozzád… Nyugodtan válaszolj, meg fogja hallani, érezni!

Egy dolog van, amit gyakran erősíts Magadban! Neki Te vagy a tökéletes, akkor is, ha a felszínen egészen más mutatkozik meg. 🙂 Lásd Magad szépnek, lásd Magad az Ő szemével! Hisz Neked is Ő a tökéletes, az az EGYETLENEGY, akit mindig, mindenhol, évezredek óta kerestél. Hát most megtaláltad! Megtaláltátok Egymást.

Érezd a végtelen szeretetenergiát, ami kettőtök közt áramlik, bár hullámzik talán, de ott van, csak keresd meg, és használd! Használd az életedhez, a fejlődésedhez, az álmaid megvalósításához. Ne félj, hogy elfogy, vagy hogy ezzel Neki ártasz, dehogy! Ellenkezőleg, emeled Magatokat egyre feljebb, s feljebb, hisz azért kaptad, kapod, hogy használd, ahogy fent, úgy itt lent a Földön is. Ez a titka a küldetésnek, melyet MINDKETTEN vállaltatok!

És mindenekfelett adj hálát azért, hogy átélheted ezt a valóban Földöntúli Csodát! 🙂 <3 Takács Kriszta