2020-10-24

Istennők áldása hétvégére: Magánéleted változás előtt áll

Nincs elegendő vonzerő vagy vonzalom a kapcsolat fenntartásához

A szerelem angyalai sajnálattal hozzák el neked ezt a lapot a kapcsolati kérdésedre adott válaszul. Az illetőnek, akiről érdeklődsz, sok olyan tulajdonsága van, amelyet vonzónak találsz, azonban nincs elegendő kölcsönös vonzerő annak a szenvedélynek a megteremtéséhez, amelyet keresel. Ez a kapcsolat inkább olyan, mint egy macska-egér játék, amelyben az egyik partner mindig visszavonul és eltűnik. Ezt az egyensúlyhiányt egyik személy sem élvezi, és ennek oka a vonzalom hiánya.
Mindkettőtöknek részetek lehet igaz szerelemben, ami önmagában egy hosszú távú kapcsolat alapja lehet. Ezt a lapot egyszerűen azért kaptad, hogy segítsen megérteni a hiányzó összetevőt, amely mindkettőtök számára érezhető lehet.

Minden kapcsolat összehangolt energiák együttműködését jelenti. A vonzás szerepét nem uralhatod teljes egészében, de elnyomhatod és irányíthatod azt. A fájdalmas gyermekkori élmények időnként egészségtelen kapcsolatokat vonzhatnak hozzád, amint újrateremted az eredeti helyzetet, megkísérelve annak gyógyítását. Útmutatást kérhetsz az angyaloktól, hogy segítsenek megnövelni spirituális frekvenciáidat, hogy hasonló természetű társat vonzz. Megérdemled, hogy olyan kapcsolatban élj, amelyben kölcsönös megbecsülés és vonzódás uralkodik, tehát érdemes időt és erőfeszítést fordítani arra, hogy létrehozz egy ilyen párkapcsolatot.

Megerősítés: Társfüggőség

Ez a lap talán meglepő módon válaszol a kérdésedre, mert a függőségek jelentik a megoldani kívánt probléma mögött rejlő okot. Ez lehet a saját sóvárgásod valamilyen anyag vagy egészségtelen viselkedés iránt, de az is lehetséges, hogy a partnered függőségei vannak hatással a szerelmi életedre. A lap függőségekkel küzdő családban szerzett gyermekkori élményeket is jelezhet.
A függőségek érzéketlenné teszik a szívet a fájdalommal szemben, de a szeretetre való képességét is csökkentik. Mivel szerelmi kapcsolataid alapját a szeretet képezi, a függőségek olyan korláttá válhatnak, amelyek megakadályozzák a valódi érzelmi meghittség kialakulását. Ez különösen igaz akkor, ha görcsösen igyekszel a kedvére tenni valakinek, akinek a függősége csökkentette a boldogságra való képességét. Az efféle, kudarcra ítélet helyzet negatívan befolyásolja az önbecsülésedet és a saját boldogságodat, ha továbbra is fenntartod.

Szerencsére rengeteg támogatás elérhető a világon mindenütt, 12 lépéses találkozók és más, függőséggel küzdők támogatására szolgáló közösségi modellek formájában.

Akár te küzdesz függőséggel, akár a párod, ingyenes segítő csoportokat találhatsz a közelben az interneten keresztül, vagy a helyi egészségügyi központtal kapcsolatba lépve.

X