2021-10-17

Istennők áldása keddre: Friss levegő

Testednek szüksége van a fű, a fák, a növények és a virágok által kibocsátott oxigénre, a dús levegőre.

Még ma tölts el némi időt a szabadban, a lehető legközelebb Természet-anya bölcsőjéhez. Húzd el a függönyöket, és nyisd ki az ablakokat, hogy otthonodat is felfrissítsd.

Az angyalok azért küldték neked ezt a kártyát, mert friss levegőre van szükséged. Túl sokat tartózkodtál bent, s tested és lelked oxigén után szomjazik. Nyisd ki otthonod és munkahelyed ablakait, hogy kiszellőztess, menj ki a szabadba, és lélegezz mélyeket. Ha a városban élsz, a lehető leghamarabb menekülj vidékre, hogy magadba szívhasd az olyannyira vágyott friss levegőt. Tarts minél több élő növényt az otthonodban és a munkahelyeden, biztosítva az oxigén állandó körforgását.

A lap további jelentései: Végezz némi testmozgást a szabadban. Napozz, vagy utazz el egy napsütötte helyre. Tölts el némi időt a fák és a növények között. Teremts újra kapcsolatot a természettel. Hozz “friss levegőt” egy áporodott helyzetbe vagy kapcsolatba.

Megerősítő gondolatok: Földeld magad!

Amikor elszakítod önmagad a testedről és a fizikai világról alkotott tudatosságodtól, elveszíted gyökereidet. Bár a menny felé lebegés kellemes érzést kelhet, azonban figyelmedre és munkádra a földön van szükség. Segítünk egyensúlyt teremteni a spiritualitás és az anyagiak között, hogy ki tudd élvezni a beteljesedett földi életet.

Ez a kártya annak a jele, hogy le kell földelned energiáidat és figyelmedet. Ha mostanában úgy érezted, kissé elrugaszkodtál a valóságtól, zavarodott vagy feledékeny voltál, ez a kártya bizony ennek az okaira mutat rá. A “földeletlenség” azt jelenti, hogy figyelmed túl magasra irányult – mintha nem is a testedben élnél. Egyensúlyt kell teremtened a lélekre és a földre való összpontosítás között. Leföldelheted magadat azáltal, hogy mezítláb sétálsz a földön, a földben termő ételeket fogyasztasz, mondjuk krumplit vagy répát, összemorzsolod a két lábfejedet, megérintesz egy fát vagy növényt, vagy magad elé képzeled, amint talpadból gyökeret eresztesz a földbe. A földelés segít a hatékonyabb összpontosításban, és elősegíti a kapcsolatteremtést az angyalokkal.

A lap további jelentései: Tölts el némi időt kertészkedéssel. Használj virágesszenciákat. Változtass étrendeden és életed más szokásain, hogy azok elősegítsék szellemi és fizikai éberségedet.

Győződj meg arról, hogy kimondott vagy leírt szavaid praktikusak, földeltek és érthetőek. Kapcsolataidban szállj le a földre, és légy hiteles. Küldj szeretet és fényességet az Anyaföldnek.