2021-09-22

Istennők áldása mára: Vannak Nők, akik kiteljesednek sorsukban.

Körvonalazódik küldetésük, vezetve vannak az Égiek által.

Az évek múlásával teljesen érthető módon mutatja meg magát minden döntés, minden lépés, minden irány, amelyet hiába övezett akkortájt kétség, mégis a legjobbnak bizonyult az Úton.
Vannak Nők, akik egyéni tapasztalásaikon túljutva képesek a Közösséget, az Egységet előtérbe helyezni, a mindennapi ténykedések felett átível a hosszútávú Nagy Cél iránt érzett elköteleződés, beleszőve ezt a rezgést minden gondolatba, minden cselekedetbe.
Ők a Falkavezérek, a farkasokkal futók. A Lámpások, a Fényőrzők, az Álmodók.
Ők álmodják meg az Új Világot, ők emlékeznek a közös Víziókra, ők mesélnek a tábortűz mellett a Csillaganyákról. Ők mutatják meg hogyan érted meg az állatok nyelvét, hogyan dobogjon együtt szíved Földanya lüktetésével. Ő az, aki ha botjával a földhöz koppant, a Mindenség Nagy Anyja ezernyi rezdüléssel válaszol.
Ha találkozol Vele, állj mellé, erősítsd hitében, tartsd benne a tüzet, tápláld, hogy adhasson. És vidd hírét az Igazaknak.

Art by Maartje van Dokkum

Megerősítés: Az angyalok vigyáznak a gyermekeidre

Mihály arkangyal tudatja veled, hogy különös figyelmet fordít a gyermekeidre. Vigyázz rájuk, segíti szellemi fejlődésüket, és isteni sorsfeladatuk felé terelgeti őket.

Gondoskodik arról is, hogy megbízható barátaik legyenek, akik jó hatással vannak rájuk.