2021-09-22

Istennők áldása szerda estére: Arielle

Az új lelki és szellemi tapasztalataid hatására máshogy tekintesz magadra és másokra.

Tedd lehetővé szellemi adottságaid kibontakozását a tanulás, ima és meditáció segítségével.

Nemcsak képzelődsz, hanem valóban különleges pszichológiai képességgel rendelkezel, és most kapcsolatba léptél a szellemi világgal. Ezeket a misztikus tapasztalatokat megnövekedett szellemi nyitottságod eredményeképpen élheted meg, és mert az angyalaidról és az életed céljáról érdeklődtél. Egyik vagyok azon angyaloknak, akiknek a feladata a különleges pszichológiai érzékenységgel megáldott emberek támogatása. Hamarosan más földi segítséget is kapsz szellemi vezetők, mesterek, könyvek vagy tanfolyamok formájában, amelyek mind különleges képességeid fejlődését szolgálják majd.
Kérlek, ne félj az adottságaidtól. Lehet, hogy gyerekkorodban gúnyoltak vagy megbüntettek különleges képességeid miatt, de mi itt vagyunk, és segítünk, hogy legyőzd a félelmedet. Fordulj hozzánk bátran, és mi bátorítunk, veled leszünk.
A földnek most szüksége van a segítségedre. Arra kérünk, hogy oszd meg a benned ragyogó isteni fényt és szeretetet azokkal, akiknek erre szükségük van. Elég, ha csak gondolatban elképzeled, és szeretetenergiád máris az illető hely, növény, állat, személy vagy helyzet irányába áramlik majd. Megköszönjük a földiként végzett angyali segítséged.

Megerősítés: Nyomasztó a világ, ami körbevesz minket…

Mindenhonnan ijesztő hírek zúdulnak ránk.
A rengeteg feszültség miatt, idegen emberek esnek egymás torkának, sokszor minősíthetetlen stílusban… Híreket már nem hallgatok, hozzászólásokat, gyűlölködő, vagy éppen okoskodó megosztásokat tovább görgetek.
Csendben ellenálok… Igyekszem a szépet megmutatni…
Nem, nem azért,mert naiv vagyok…Nem azért,mert nem látom, és éltem át nem egyszer a poklot, hanem azért,mert ez nekem kapaszkodó…Feltölt, erőt ad. Segít, hogy a gyerekeimnek minél többet tudjak adni….
És másoknak is…Sokaknak. Csodát nem tudok tenni…De szép pillanatokat ajándékozni az embereknek, talán igen. Harmath Beáta