2021-12-02

Istennők üzenete csütörtökre: Égi segítség érkezik Hozzád!

Segítek neked enyhíteni a magad és mások fizikai gondjait. Segítő vagy!

Veled vagyok, mert én vagyok a Segítők Istennője. Segítek könnyebbé tenni mások testi problémáit. A betegséget smaragdzöld vényű gyógyító energiámmal veszem körül, és ez az energia ott szívódik fel, ahol szükség van rá.

A gyógyítókhoz gondolataikon és érzéseiken keresztül beszélek. Téged is ilyen módon vezetlek rá arra, hogy felismerd, ha a küldetésed a pozitív cselekedet. Segítelek abban, hogy tisztán lásd, hogy melyik gyógymódot, gyógyítási területet tanulmányozd, utána padig egyengetem gyógyítói pályafutásodat. Hívj bármikor, ha ilyen jellegű segítségre van szükséged, és tudd, hogy azonnal veled leszek.

Megerősítés: Tökéletes időzítés

Elérhető, amire vágysz

Legyen hited, mivel minden a te érdekedben történik!
Az Istennők ezt a lapot megnyugtatásul küldték: imáid meghallgatásra találtak, és választ kapsz rájuk, mert az univerzum a színfalak mögött azért dolgozik, hogy segítsen neked. Bár talán még nem látod az eredményeket, már csaknem szemmel láthatóak.

Ahogyan egy mag a felszín alatt csírázik, mielőtt kihajtana, a te vágyaid is éppen úgy fejlődnek valósággá. Legyen hited, és bízz benne, hogy minden a te érdekedben történni… mert így van!

error: Védett tartalom!