2022-08-14

Istennők üzenete csütörtökre: Különleges vagy és különleges, egyedi utat jársz be!

A Sors térképének készítője
(valódi szándék, inspiráció, szabad akarat)

Kezedbe veheted a sorsodat. Születésünkkor mindnyájan egy különleges, milliárdnyi ösvénnyel átszőtt térképet kapunk és ezek az ösvények keresztezik egymást. Sorsod térképe jelöli az összes helyet, ahova el kell menned, hogy megtapasztald mindazt, amire szükséged van ahhoz, hogy egyre jobb önmagad lehess.
Ne feledd, hogy egy isteni szikra vagy, aki azért jött a Földre, hogy megtapasztalja az emberi létet. Különleges vagy, különleges utat jársz be. Ez az út részben eleve elrendeltetett, a Végzet által kijelölt események sorozata, melyeken nem változtathatsz. Azonban nem mindegy, Te hogyan reagálsz az adott helyzetekben. A Végzetet Sorsoddá alakíthatod azzal, hogy az eleve elrendeltetett eseményeket lehetőségnek tekinted és amikor megteheted szabad akaratoddal és döntéseddel befolyásolod a dolgok menetét.

Most egy ilyen ponthoz érkeztél.
A Végzet egy helyzetet, vagy egy kapcsolatot hozott az utadba és rajtad, a döntéseden múlik hogyan alakítod, mi lesz a Sorsod. Szövetséged valószínűleg egy lelki társ alakjában jelenik (jelent) meg, hogy begyógyítsa a szíved és társad legyen.
A kihívód pedig szembesít azokkal a tulajdonságaiddal, melyeket meg kell változtatnod, hogy a lehető legjobb önmagad lehess.
Talán a Végzet egy sikeres projekt formájában küldi a szövetségesed, kihívódat pedig egy csődbe ment üzleti vállalkozásban.

Ne feledd, a Végzet az, aki a térképet rajzolta, ám azt az utazásod módja véglegesíti majd.

error: Védett tartalom!