2021-11-30

Istennők üzenete hétfő reggelre: Végezz egy kis kutatást!

Itt áll elfőtted pozitív hét használd ki

Több információra van szükséged ezzel a helyzettel kapcsolatban. Tanulmányozd alaposabban, mielőtt tovább mennél.

Ez a lap azt jelzi, hogy a helyzet tejes megértése nélkül próbálsz meghozni egy döntést. Szánj egy kis időt a kutatásra, azt is beleértve, hogy kérj információt az Univerzumtól és másoktól. Kövess minden útmutatást (mint például intuitív érzéseket, jeleket vagy azt, ha valaki mond valamit, ami igazságnak hangzik), és megkapod azokat a tényeket, amelyekre szükséged van. Amint hozzájutsz ehhez az információhoz, talán megváltoztatod az eredeti terveidet.

Ne aggódj – ez pozitív változás, amely hosszú távon több áldást hoz az életedbe.

Megerősítés: Spirituális tanító

Életcélod magában foglalja, hogy a gyógyításról és a spiritualitásról taníts.

Azért húztad ezt a lapot, mert az életcélodról és a karriered irányáról tettél fel kérdést. Ez a lap azt jelzi, hogy született tanító vagy, aki tanácsot és információt ad idegeneknek, barátoknak és családtagoknak. Természetes tanácsadói és tanítói képességeid jól szolgálnak majd téged szakmai értelemben. Kezdhetsz részmunkaidőben, majd felépíthetsz egy teljes munkaidős karriert. Ha szakmai továbbképzésre van szükséged, belső útmutatásod fog vezetni.

Kérd a tündéreket, istennőket, hogy segítsenek neked ezzel a képzéssel kapcsolatban (beleértve a kifizetését is!), és sokféle módon ajtót nyitva állnak.

error: Védett tartalom!