2021-10-17

Istennők üzenete telihold napjára: Holdfázisok

Figyeld meg a hold hatását energiádra és megnyilatkozásaidra, és kovácsolj belőle tőkét!

A telihold tökéletes idő arra, hogy elengedj mindent, amivel végeztél, újholdkor a vágyaid és az elhatározásaid megvalósítására összpontosíts, a holdtölte előestéje pedig kiváló a gyógyításra, és hogy új energiával töltsd fel gyógyító eszközeidet, például a kristályokat vagy olajakat.

Szánj rá időt, és a holdfázisok tükrében figyeld meg, milyen érzések keletkeznek benned! Amikor feltárod a Hold kapcsolatát az életerőddel és a hangulataiddal, szorosabb szálak fűznek majd isteni varázserejéhez.

Haniel aurája kékesfehér, mint a telihold ragyogása. A hozzá társított kristály a holdkő, amelynek varázslatos, tápláló energiát tulajdonítanak.

Teliholdkor indított Energiagyógyítás

A kezed energetikailag aktív, és gyógyítást közvetít mások számára. Gondolj arra, hányszor tartottad már a kezedet valakinek a fájó vagy sajgó testrésze fölött (beleértve a sajátodat is). Ez az ösztönös mozdulat olyan természetes számodra, hogy talán elkerülte a figyelmedet, vagy jelentéktelennek tartottad. Ez valójában az energiagyógyítással kapcsolatos spirituális adottságodat jelzi.

Most itt az ideje, hogy energiagyógyászati munkádat hivatásos irányba tereld. Ez magában foglalhatja azt is, hogy órákat veszel tudásod és magabiztosságod növelése érdekében. A legfontosabb azonban az, hogy tartsd fenn a szándékot arra, hogy hivatásszerűen végezz energiagyógyászati kezeléseket.

Amint bátran és magabiztosan kibocsátod ezt a szándékot az Univerzumba, a klienseid jönni fognak hozzád.