2021-10-28

Istennők üzenetei csütörtökre: Anya

Szűz Mária jóslata

Angyalok és Szentek

A válasz a kérdésedre valamiként az “anyával”, az “anyasággal” kapcsolatos. Szűz Mária melletted áll és segít, ha érzelmi bonyodalmakba keveredsz saját édesanyáddal, amilyen például a gyász, a harag vagy az aggodalom. Ha régóta háborúság dúl kettőtök között, ettől is megszabadít. Észre sem veszed, s más életterületeid is megtisztulnak közben.

Ha édesanyáddal olajozottabb lesz a kapcsolatod, más nőkkel is megjavul a viszonyod, kivált azokkal, akik a tekintélyt és a hatalmat képviselik számodra. Ezzel együtt te is fogékonyabb leszel, mivel a női energia befogadó. Amennyiben a női nemhez tartozol, és rendezed a viszálykodást édesanyáddal, önbecsülésed is megnő, és jobban tudod szeretni önmagadat is.

Lehet ez üzenet arról is, hogy vagy te magad anya vagy, vagy gondját viseled másoknak. A Szűzanya ezen az életterületen kíván segíteni neked. Többek között eloszlatja minden bűntudatodat és aggodalmadat, amely elrontaná a szülői lét örömeit. Ha általában szeretnéd segíteni a gyermekeket, kérd ehhez is a Szent Szűz közbenjárását.

Ö annyira szereti a kicsinyeket, hogy szívest-örömest támogatja gondozóikat, így azok felkészültebben állhatnak a kicsik rendelkezésére.