2021-09-22

Istennők üzenetei péntek hajnalra: Szent Női Energia

Fejezd ki istennői energiádat, magadhoz ölelve varázslatos megérzőképességét és tápláló tulajdonságait.

Ez a kártya arról szól, hogy szent női energiára van szükséged, amely olyan ajándékokat hoz, mint az intuíció, a táplálás és a művészi kifejezés.

Talán túl sok időt töltöttél gondolkozással vagy kreativitást nem igénylő munkával. Ha így van, akkor ez a lap annak a jele, hogy táncban mozgasd meg a testedet, és fejezd ki intuitív, művészi és tápláló oldaladat.

Fordulhatsz Laksmihoz, a szeretett hindu istennőhöz, aki jómóddal segít, Brigithez, a gyógyítás és a bátorság kelta istennőjéhez, a Szűzanyához, a gyermekeinket vezető szenthez, Athénéhez, a bölcsesség görög istennőjéhez, az egyiptomi Íziszhez, aki az otthoni és családi ügyek kezelésében segíti a nőket, vagy a több ezer más megbízható és szent női istenség bármelyikéhez.

Megerősítés: Érzelmi fogékonyság
Becsüld meg és tiszteld nagyfokú érzékenységedet, mivel ez mindenki számára ajándék.

Az angyalok együttműködnek veled, hogy gyakrabban megbízz ebben az érzésben, és ne szidd le magad, ha a múltban elutasítottad megérzéseidet.

Tiszteld az érzékenységedet azzal, hogy gyengédséggel veszed körül magadat a kapcsolataidban, a választott műsorokban, az otthoni életedben és a munkahelyi helyzetekben.