2022-07-05

Istennők üzenetei szerda hajnalra: Méregtelenítés és Megtisztulás.

Ezek a folyamatokat támogatja a fogyóhold. Ami segít minden olyan tisztulási folyamatot, ami könnyebbé teszi a szervezetet.

Most sokkal jobban hat egy könnyű kúra, vagy akár az nem eszel húst, az ünnepekig. Számtalan olyan lehetőség kínálkozik, amellyel meg tudod könnyíteni a szervezeted dolgát.

Méregtelenítés, kúra, lightos ételek fogyasztása!

A tested, a környezeted, az elméd és a szíved méreganyagoktól történő megtisztítására kapsz útmutatást. Isten és a tündérek segíteni fognak erőfeszítéseid során.

Már régóta ideje kiengedni a méreganyagokat, önmagadból is és a környezetedből is. Ez a kártya megerősíti a belső útmutatásodat, amely azt mondta, hogy engedd el a káros szokásokat.
Menj ki a természetbe, és hívd a tündéreket, hogy vegyenek körül téged.

Kérd Istent és a tündéreket, hogy segítsenek kiengedni a méreganyagokat elmédből, testedből és szívedből. Kérd őket, hogy segítsenek elengedni a káros szokások iránti sóvárgásaidat.
Hamarosan azt tapasztalod majd, hogy magadtól vágyódsz friss bioételekre és biotermékekre. Arra vezetnek majd, hogy olvasd el az összes ételen, italon és illatszeren lévő címkén az összetevők felsorolását, és csak természetes anyagokból készült termékeket akarsz majd használni. Elvezetnek majd a környezeti méreganyagoktól. És ami a legfontosabb, a gondolataid és az érzelmeid elfordulnak az ítélkezéstől és a félelemtől, és inkább a szeretetre alapulnak majd.

Megerősítés: Tökéletesen gondoskodom a testemről, és csak egészséges ételekre és italokra vágyom.
Mostani nyilas hold megtámogatja az egészséges életmódot is. Mivel a tűz könnyebben elégíti a felesleges dolgokat. Ez nem feltétlenül testi, hanem segíti az elengedés folyamatát is.

Írd le – jegyezd le egy papírra amitől meg akarsz szabadulni, ez lehet rossz tulajdonság, negatív beidegződés, vagy épp egészségesebb vagy fittebb lennél, vagy akár sikeresebb a munkahelyeden, emberi kapcsolataidban.

A tűz energia most teremt, és cselekvésre is bírhat. Sokkal jobban mint egy vizes vagy levegős jegyben járó hold esetében.

Ragadd meg az alkalmat és lehetőséget a nyilas energiáját felhasználva égesd el ami nem odavaló, és indítsd be amit valójában szeretnél, és akarsz.

error: Védett tartalom!