2021-09-21

Istennők üzenetei – Válassz a lapok közül és megkapod a személyes bölcsességedet!

Húzz a lapok közül és kiderül mit tartogat számodra a közeljövő!

Első lap:

Egyedi vagy és különleges. Nincs belőled másik széles e világon, ezért felbecsülhetetlenül értékes vagy. Ha hirtelen eltűnnél a Föld színéről, pótolhatatlan űr keletkezne utánad.
Van, aki szebb, van, aki ügyesebb, mint Te, de sose felejtsd el, hogy nincs más, aki hozzád hasonlítható lenne.

Élj úgy, hogy valakinek Te jelentsd a világot. Valakinek Te jelented a világot. Hisz tudod: egyedi vagy és különleges. Nincs belőled másik. Ha elmész, végtelenül hiányozni fogsz, mert nem lesz aki pótoljon, hiszen pótolhatatlan vagy. Mint mindenki más.

Második lap:

Vértezd fel magad

Ez a kártya arra utal, hogy most különösen fogékony vagy az energiákra és az érzelmekre. Mihály arkangyal megvéd téged az ártalmas energiáktól, de fontos, hogy te is tégy valamit a saját védelmed érdekében. Kerüld az indulattal teli helyzeteket, a versengést.
Maradj távol a kocsmáktól, bároktól, olyan helyektől, ahol mindenféle bódító anyagokat fogyasztanak, mert ezek vonzzák az alacsonyabb szintű energiákat. Kövesd a természetes hajlamaidat, és vedd körül magad kedves, gyengéd emberekkel.

Harmadik lap:

Ez a lap azt jelzi, hogy fájdalmas szerelmi élményeid miatt védelmezed a szívedet a sérülésektől.

Az angyalok azonban csak annyi romantikát hozhatnak, amennyit beengedsz.
Ha a szívedet páncél veszi körül, akkor hogyan fog bejutni a szeretet? Egy bezárt szív visszautasítja azt az érzékeny partnert, akit vonzani próbálsz.
Ha követed a belső útmutatásodat, az védelmet nyújt számodra, s ezzel egyidejűleg lehetővé teszi, hogy érezd a szeretetet és te is szeress.
Bízz a megérzéseidben mások megbízhatóságával kapcsolatban, és nyisd meg a szívedet azok előtt, akik jóindulatúak és kedvesek.

Kérd az angyalokat, hogy hozzanak az életedbe gondoskodó személyeket (beleértve egy romantikus társat is), és ezt teszik majd… feltéve, hogy hallgatsz az útmutatásukra, és követed azt.