2021-10-17

Január 12., vasárnap: Őserő működtetése

Ma pontosodott be a Szaturnusz – Plútó együttállása.

Az együttállás azt jelenti, hogy több őserődet tudod együtt és egyszerre működtetni: itt és most a kikristályosodás gyönyörű folyamata (Szaturnusz) és az új állapotot megélni akaró erő (Plútó) működik együtt.

Tart már egy ideje, hónapok óta ez a folyamat, és még tartani fog egész évben.

Most az a szent pillanat van, amikor az őserők, az ősi tudás EGY pontban találkoznak, benned, és ma vagyunk, ma vagy az EGY pontban.

Fontos a helyzet, amiben vagy most, de bármiben is vagy, bármi történik veled, az számít, hogyan reagálsz. A reakciód, a válaszod a helyzetre, a döntésed strukturálja a jövődet.

A döntés az a pillanat, amikor az EGY pontban vagy, amikor legtisztábban látod, mit akarsz, legtisztábban érzed önmagadat új állapotodban (Szaturnusz). Lehet, hogy ilyen állapotodban már sokszor voltál, sokszor hoztál döntést, de ez a mai téridő most más. Abban más, hogy meg is akarod élni a döntésed következményét, úgy akarsz élni, ahogyan látod önmagadat az új életedben. Ezért elkezded felépíteni azt mély belső lélekerővel, tűzzel (Plútó). És ez a lényeg.

A Szaturnusz és Plútó párosa mellé szorosan felzárkózott a Merkúr és a Nap. A Merkúr hajszálpontosan együtt mozog a Plútóval és a Szaturnusszal. A Nap csak egy parányi lépéssel mögöttük, de szorosan itt van. Ők négyen szintézisalkotó fényszöget vetnek a Neptunuszra (mélylélek).

A Neptunusz itt mutatja magát: a Vízöntő csillagkép Jövőbe ömlő vizénél: az eljövendő életedet alkotod meg a mélylélek útmutatása alapján, vagy másként szólva lelki alapon. És a Halak csillagkép Visszaúszó halánál: most értesz meg régen történt dolgokat, összeáll a kép, lehull a fátyol…

A négyes erőtér szintézisalkotó fényszöge a mély lélekkel – azt is jelenti, hogy a megértéseid, a felismerések felszabadítóak, már felülemelkedtél rajtuk, mert az EGY állapotából nézel rájuk. ♡ Kiss Liza