2022-01-22

Január 16. vasárnap: Összeomlás és kiegyenesedés!

A mai nap megmutatja egy összedőlésből, rossz, és negatív helyzetből is fel lehet állni, és ki lehet egyenesedni, ha az élet elénk pakolja kétes dolgokat.

Ez azért fontos, hogy átéljük, a rosszat is, mert utána egy olyan felszabadulásban lesz részünk mint még soha.
Az igazi szabadság jön el.

Főként a családi karmáknál kell kezdeni, magyarul: a családi kötelékek által mutatott feladatok megoldásában keresendő a kulcs, a szebb, szabadabb élet felé.
Ehhez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita EE

Megerősítés: Elfogadás, fogadd el a helyzetet!

Rafael arkangyal azért küldi ezt a kártyát, hogy segítsen megnyugvást találni ebben a zavaros helyzetben. Az Elfogadás nem azt jelenti, hogy örülsz a dolgok jelenlegi állásának, vagy hogy erre vágytál, hanem azt, hogy kész vagy elfogadni a helyzetet. Isten és az angyalok meghallgatták gyógyító szándékú imáidat. Most arra kérnek, hogy bízd rájuk a megoldást, mégpedig azzal, hogy elfogadod a helyzetet.
Ez a „sodródni az árral” állapotához hasonló belenyugvás, amikor hisszük, hogy a dolgok mennek a maguk útján. Ez most nem az ellenállás vagy az erőfeszítések ideje.

Nyíltan és őszintén mondd el véleményedet, de fontos, hogy ugyanakkor kellő tisztelettel és elfogadással kezeld a helyzetet.

error: Védett tartalom!