2023-03-26

Január 17. kedd – Karmikus adósságok letétele.

 

A mai napon karmikus blokkoktól és terhektől szabadulhatunk meg, erre minden esélyünk és lehetőségünk meglesz.

A fizikai igénybevétel most érdemes kicsit aktivizálni, ami azt jelenti a fizikai teljesítményünket fokozhatjuk ha megfelelő
mentális erővel bírunk. Különféle sportok most nagyot lendíthetnek előre minket. Ez most gyümölcsöző lehet egészségünk megóvása érdekében is…

Megerősítés: Egészséges étkek!

Rafael Arkangyal áldása.

Rafael arkangyal a legfőbb gyógyító az angyalok között. Ebbéli készségei megkívánják, hogy változtass az étrendeden, és egészségesebben étkezz. Újra meg újra visszatérő gondolataid és érzéseid révén talán már értesültél is erről az útmutatásról. Rafael arkangyal a friss és vegyszermentes étkeket látja szívesen, továbbá, ha sok vizet iszol, és kerülöd a feldolgozott, adalékanyagokkal szennyezett ételeket és Italokat.

Az étrendi változástatás jutalma a jobb erőnlét, amelynek birtokában több időt fordíthatsz álmaid és vágyaid megvalósítására, a családodra, egészségedre és életcélod valóra váltására.

Rafael arkangyal felügyeli az őrangyalaidat. Nevének jelentése: „;aki gyógyít”, avagy „Isten gyógyít”. Egy ószövetségi apokrifban, Tóbiás könyvében jelenik meg. Ebben a történetben visszaadja az agg Tóbiásnak, ennek az erényes, istenfélő férfiúnak a látását, és segít fiának, hogy nagyszerű feleséget találjon magának.

A betegeket és az egészségügyi szakembereket támogatja. Neked is segítségedre lesz az egészséges életvitel kialakításában.

error: Védett tartalom!