2023-05-30

Január 21. szombat: Vízöntő Újhold – A megújulás és átalakulás jegyében!

A mostani újhold  (az év első újholdja ez), sok jót és pozitív eseményt ígér. Nem utolsó sorban: a kínai holdújév kezdete is egyben.

Feltéve, ha szellemileg tudunk emelkedni, változni, akkor áldásként kapjuk Égiektől a támogató erőket, és energiát arra, hogy valóban átalakítsuk az életünket.

A sorsunkat most be tudjuk teljesíteni, de legalább rájönni arra, merre haladjunk tovább az úton.

Most nem feltétlenül kietlen úton kell haladni, hanem társakkal és segítőkkel. Merj segítséget kérni, akár baráti körödből
valakitől. Nem szégyen.

A mostani újhold tanít, és karmikus terheket old. Csak nézz szembe önmagaddal, a sötét részeddel, az árnyékoddal. Amelyet titok övez.
A kommunikációs blokkokat oldani tudjuk szintén önvizsgálat és önkritika szükséges hozzá. A túlzott egoizmus most nem vezet sehová, kietlen sötét ösvényekre visz, ahol nincs kiút, sok nehézséggel találkozhatsz. Viszont a kedvesség, és önuralom, és kitartás most meghozza sikert, és régi elhalt rossz berögzült visszatartó tulajdonságokat most át tudjuk alakítani pozitívvá.

A negatív energiának most nincs helye sehol, nem hogy lehúzza az
energiánkat, rossz gondolkodást mutat, ami szintén nem kiút felé irányít, hanem padlóra küld, és inkább kietlen zsákutcába vezet, ahonnan nincs előrelépés lehetőség….

Váratlan, hirtelen eseményként sorsunkat be tudjuk teljesíteni, de meg tudjuk találni mindazt, ami irányít, segít, és kárpótol a sok rosszért…. Egy úgynevezett jóvátételi energiát kap, aki nem a könnyebb utat, hanem a bonyolultabbat választja, felszámolva a kényelmes életmódot, az úgynevezett: komfortzónát.
Fontos, hogy önmagunkat szeressük, ha jól tesszük, akkor egyre és egyre jobban is tudjuk szeretni a másikat is, ezáltal a kapcsolataink teljessé válnak, és meghozzák a várva várt BOLDOGSÁGot.

Ezek a felismerések fájdalmasak is lehetnek, de minden fájdalomra gyógyír: a változás-átalakulás képessége, ha ezt meglépjük megkapjuk fentről az áldást, és elérjük a várt sikert is. Ami itt azt jelenti, minden téren, legyen az anyagi, párkapcsolati kérdéskör, akár karrier kérdése, nem utolsó sorban az egészség is helyreáll, gyógyulás, és gyógyítási folyamatok beindulnak.

Megerősítés újhold napjára: Kérj, hogy kaphass!

Bőség Angyalainak áldása.

Isten és az angyalok csak akkor tudnak a segítségedre sietni, ha szabad akaratodból úgy döntesz, hogy elfogadod a segítséget, ami kéréssel kezdődik. Nem számít, hogyan kéred Isten segítségét, csak az a fontos, hogy megtedd. Ugyanígy az embereket is világosan meg kell kérned rá, hogy támogassanak.
Kértél már segítséget a jelenlegi helyzeted megoldásához?

Ez a lap kedvesen figyelmeztet, hogy az Ég csak akkor siethet a segítségedre, ha szabad akaratodból úgy döntesz, hogy segítséget kérsz, és el is fogadod. Isten számtalan csodálatos adománya közül a szabad akarat az egyik legnagyobb ajándék.

Ne feledd: ahhoz, hogy Isten és az angyalok segíthessenek abban, hogy a vágyott bőség megjelenjen az életedben, kérned kell.

error: Védett tartalom!