2023-11-29

Január 29. vasárnap: Érzelmi kitörések!

A mai napon érzelmekről szól sok minden. Egyszer fenn és egyszer lenn sok mindent elárul a lelki életünkről.

A lelki megnyilvánulás által tudod kifejezni, megoldani a problémákat. Kezelni lelki szinten.

Hirtelen, váratlan események és fordulatok jöhetnek, szintén próbatételt adva érzelmi életre nézve.
A nap összenergiáját tekintve: egy újrakezdés van kódolva a vasárnapba. Ehhez kiváló jegy a bika, ami hold uralkodó jegye, stabilitást, és hedonista látásmódot kölcsönöz a hétvégének. Megteremtve a kényelem, a biztonság és jólét érzését. Most érdemes finom falatokat, és frissítőket fogyasztani ez most a lelki élet harmóniájához hozzájárulhat.

Megerősítés: A lelki – és a családi élet gyógyítása. Ha vasárnap akkor család!

Családi problémák megoldásai.
Szerelmi életed szempontjából előnyös, ha megbocsátasz a szüleidnek.

A szerelmi életeddel kapcsolatos imáidra adott válaszok az édesanyáddal és édesapáddal kapcsolatos érzéseiden alapulnak. A szerelem angyalai úgy látják, hogy javadra szolgálna, ha elengednéd az egyik (vagy mindkét) szülőd iránt érzett régi haragot.

Ennek az az oka, hogy a szüleid iránti érzéseid befolyásolják párválasztásodat, és azt, ahogyan a kapcsolataidat kezeled.
Megkérheted az angyalokat, hogy segítsenek a megbocsátás folyamatában.

Ha valakinek megbocsátasz, az nem jelenti feltétlenül viselkedése helyeslését.

Az angyalok szerint ezzel inkább valamiféle mély, érzelmi méregtelenítést végzel, ami a következőt jelenti:

„Többé nem vagyok hajlandó mérgező energiát hordozni a testemben és a lelkemben.”
Ha rátalálsz a belső békére a szüleiddel kapcsolatban, többé nem lesz szükséged arra, hogy egészségtelen kapcsolati mintákat és partnereket vonzz a családi érzelmi sérülések gyógyításaként. Ez minden emberi viszonyodnak javára válik majd, különösen az önmagadhoz fűződő kapcsolatodnak.
Figyelj oda a figyelmeztető jelekre!
A jelek óvatosságra intenek.

A szerelem angyalai azért küldték neked ezt a lapot, hogy segítsenek észrevenni kapcsolatod egészségtelen vagy zavaró részeit. Ha elsodort egy új szerelem, akkor ez a lap intő jelként szolgál. Figyelj az érzéseidre és a benyomásaidra új kedveseddel kapcsolatban! Ne engedd, hogy elvakítsanak az érzelmeid olyan tulajdonságokkal vagy szokásokkal szemben, amelyek nem működnek számodra egy kapcsolatban.
A figyelmeztető jelek arra utalnak, hogy valami nem működik. Ez magában foglalhatja a tisztességtelenség, a tiszteletlenség, a másokkal való kacérkodás, valamilyen tiltott szer használata vagy a becstelenség jelzését. Míg új szerelmed esetleg csodálatosan jól bánik veled a kapcsolatotok elején, létfontosságú, hogy megfigyeld, hogyan bánik másokkal.

Egy ember alaptermészetéről az árulkodik, ahogyan az éttermi alkalmazottakkal, a takarító személyzettel és másokkal beszél, illetve viselkedik.
Ha már kapcsolatban élsz, ezek a figyelmeztető jelek arra utalhatnak, hogy kölcsönösen őszinte beszélgetésre vagy pártanácsadásra van szükségetek. Ez a lap nem feltétlenül vezet szakításhoz.

A jelzések lehetnek a gyógyulás útjának mérföldkövei is.

 

A szerelem angyalai utat mutatnak majd, hogy olyan lépéseket tegyél, amelyek minden érintett számára egészségesek, tehát kövesd az intuíciódat.