2021-09-21

Január 3. vasárnap: Beszéld ki a lelki fájdalmadat!

Beszélj, mesélj róla valakinek, ami és aki bántott a múltban.

Beszélj róla, őszintén és kendőzetlen őszinteséggel.

Mondd el ami bánt, fájdalmat okozott, esetleg mély sebet ütött a szíveden. Nem gyógyult be, hegei ha ott is maradtak még
nem vagy túl rajta. Ki kell beszélned, érzelmi válságodat, valakinek, a családból, rokonságból, esetleg testvérnek vagy barátodnak, szüleidnek, ha
úgy érzed….
Zárd le ami fájt, nyiss ajtót örömteli újnak! Legyen ez a mottód 2021-ben!

Megerősítő gondolatok: Izaiah Angyaltól

Ez most egy jó időszak az új ötletek megvalósítására és új dolgok kipróbálására. Én pedig vigyázok rád, irányítalak és megvédelek az ezzel járó változások során.

Tele vagy új ötletekkel, és eddig ismeretlen, új területeket szeretnél felfedezni. Kedves pártfogoltam, életed egy új fejezethez érkezett, amely izgalmas és elkerülhetetlen változásokkal jár. Innen már nincs visszaút. A biztonság helyett a haladást választottad. Azért vagyok veled, hogy bátorságot és vigaszt nyújtsak neked.
De nem kell semmit elkapkodni. Ez az érlelődés időszaka, és a természet ösztönösen megmutatja a fejlődéshez szükséges időt. Biztos lehetsz abba, a változás a megfelelő pillanatban köszönt be életedbe. Ne feledd, hogy Isten és az angyalok mindvégig őrködnek feletted.

Biztonságban vagy, és nagyon szeretünk téged. Örömmel támogatjuk életed eme új fejezetének megszületését.