2021-11-30

Január kedvenc idézetének mottója

Vágyak elérése

Érzésekkel tölts fel amit el akarsz érni

Úgy kaphatod meg azt amire vágysz, hogy tudatosítod magadban, hogy egy két lábon járó adó-vevő készülék vagy, aki a nap 24 órájában rezgéseket bocsát ki magából és fogad magába; a Vonzás Törvénye pedig a hasonló rezgéseket egymáshoz illeszti.

Gondolj a vágyadra, ezzel a vágyad frekvenciájára hangolódsz és -a legfontosabb-, hogy a folyamat közben mindvégig jól érezd magad. Minél jobban érzed magad miközben a vágyadra gondolsz, annál biztosabb lehetsz abban, hogy hamar beteljesül. A jó érzések felerősítik vonzásod irányát.
– Kevin Trudeau feat. Abraham-Hicks

Megerősítés: Fejezd ki a szeretetedet!

Menj, és cselekedj.

Ez a lap arra buzdít, hogy ragadd magadhoz a kezdeményezést a szerelmi életedben. Ez jelentheti azt, hogy felveszed a kapcsolatot valakivel, akihez vonzódsz, és randevúra hívod. Azt is jelentheti, hogy virágot, SMS-t vagy ajándékokat küldesz a kedvesednek.
Romantikus megnyilatkozásaid valójában számodra jelentik a legnagyobb ajándékot, mivel még jobban élvezed, ahogyan ezek hatására érzed magad. Minél több szeretetet adsz, annál több szeretetet élsz át.

Természetesen gondoskodj arról is, hogy nyitott légy az Istentől, az angyaloktól és más emberektől hozzád érkező szeretet befogadására is.

error: Védett tartalom!