2021-10-17

Jophiel Arkangyal pénteki üzenete: Álmaid valóra válnak…!

Türelem

Álmaid gyorsabban valóra válnak, mint hiszed.
Időbe telik, amíg a csíra átfúrja magát a talajon, és virágzó növénnyé fejlődik. A növény életének mégis minden pillanata örömöt jelent annak, aki észreveszi benne a szépséget. Ugyanígy élvezd minden percét annak az időszaknak, amíg az álmaid valóra válnak. Lassíts, és legyél hálás, hiszen minden egyes lépéssel közelebb jutsz hozzá. Ahogy az álmaidat követve cselekszel, észreveszed valamennyi pillanatban a benne rejlő tanítást és szeretetet.

Jophiel azzal segít több kegyet és békességet tapasztalni az életünkben, hogy lelassít, és segít meglátnunk a körülöttünk lévő szépséget. Arra kér, hogy ízlelgessünk és élvezzünk minden pillanatot, és a boldogságunkat ne távoli célokhoz kössük. Folyamodjunk Jophielhez, valahányszor hajszoltak, túlfeszítettek vagy boldogtalanok vagyunk. Ő segít tudatosítanunk az élet hétköznapi csodáit, hogy még jobban értékeljük azokat.

Jophiel: Nevének jelentése: „Isten Gyönyörűsége” Ő segít abban, hogy meglássuk a szépséget és a bőséget a világban és az életünkben, valamint, hogy képesek legyünk felismerni a jót embertársainkban.

Mély rózsaszínű aurája, a hasonló színű kövekben, így például a vörös Turmalinban rejtőzik, s jelenléte ez által a kristály által meghívható mindennapjainkba.