2021-10-17

Július 3. szombat: Családi összetartó energiák a kommunikáció jegyében

Ma érdemes a családra, és összhangra koncentrálni, figyelni.

Nagyon fontos szerepe van a kommunikációnak – őszinte, nyílt tiszta beszélgetéseknek. Valamint döntéseknek. Valamit el kell döntened, és ma kiváló alkalom lehet rá.

A beszélgetésekkel meg tudod könnyíteni a választást.

Ezek a kommunikációs formák: lehetnek tisztázó vagy csak pusztán nyílt, spontán kellemes, borozgatás mellett eltöltött építő, pozitív és vidám beszélgetések is. Érdemes – nemcsak – ma a jóra és Nem a negatívra koncentrálni. Fontos lenne: véglegesen kiiktatni a negatív hírdömpinget és áradatod, csak jóra és szépre, esztétikumra figyelni. Egy kiállítás, vagy múzeum, vagy éppen barátokkal, családdal eltöltött kellemes percek mind-mind emelhetik energiaszintet.

A fókuszt most csak pozitív megerősítésekre érdemes irányítani. (Erdélyi Zita Ezoteria Extra)

Megerősítő gondolatok: Család

Ez a helyzet egy családtaggal kapcsolatos érzelmi élményben gyökerezik, és mi segítünk neked megértésében és orvoslásában. Gondolatban és szívedben öleld körül ezt a személyt, önmagadat – és magát az élményt – kék színű nyugtató fénnyel és sok angyallal. Légy nyitott az esemény által nyújtott ajándékokra, és érezd át a békesség érzését.

Ez a kártya azt jelenti, hogy a felvetett kérdésnek családi vonatkozásai vannak. Lehetséges, hogy némi gyógyításra lesz szükség egy bizonyos családtaggal kapcsolatosan (az első személy, aki eszedbe jut, miközben ezt olvasod). Ez a kártya még arra is rámutathat, hogy a családnak több együttlétre van szüksége, mondjuk, töltsetek el együtt egy estét, vagy menjetek el közösen nyaralni. Az átmenet során az angyalok mindvégig vezetni fognak.

A lap további jelentései: Családod új jövevénnyel bővül. Vannak barátaid, akik olyanok, akár a második családod. Itt az ideje, hogy szembenézz a régi érzelmeiddel, hogy képes légy elengedni és megtisztítani azokat.

Szabadulj meg egy nem kívánatos mintától azzal, hogy megbocsátasz egy vagy több családtagodnak.

Szerelmi Horoszkóp Szombatra, Július 3., Megnyílik az út a boldog szerelmi élethet