2022-09-26

Június 14. kedd: Gyógyító Telihold és 10 Milliószoros teremtő nap!

Gyógyító TeliHold áldása.

Kedden budapesti idő szerint kora délután (13:51) teljesedik ki a Nyilas jegyű TeliHold (23 fok 25 perc), mely nagyon erőteljes GYÓGYULÁST hozhat mindannyiunk számára.

A Tejúton EMELKEDŐ Nap – Hold szembenállás Nimród királyt és a Skorpió – Kígyótartó csillagzatot köti össze, a TeliHold pedig a Skorpió farkával (Shaula) szinte egy vonalban teljesedik ki.
Eljött az ideje, hogy világossan rálássunk és ráérzékeljünk, MIVEL – KIVEL MÉRGEZZÜK MAGUNKAT, milyen helyzetekből, Kapcsolatokból, dolgokból kellene végérvényen KIEMELKEDNÜNK és ezáltal a földi játszótérről FELEMELKEDNI, egy magasabb, méltóbb, Isteni létezés felé.
Hatalmas GYÓGYULÁS lehetséges most, hisz eleve a Skorpió – Kígyótartó átfedésénél kigömbölyödő Holdnál tudjuk lelkileg is kigyógyítani magunkat az érzelmi tusákból, válságokból, szeszélyekből, de akár a családi önsorsrontó mintákból – játszmákból is ki tudunk végérvényesen emelkedni.
A TeliHold időpillanatára felállított képletben a TeliHold a 3-9. életházakat köti össze, az életházak pedig ún. poláris helyzetben vannak, Neptunusz a TeliHolddal egy ún. kvadrát háromszöget képez, melynek a csúcsán van, és a Nap – Neptunusz kvadrát majd csütörtökön éri el csúcspontját (15:41), miközben Szaturnusz mester pedig trigonnal támogatja a Napot (ugyancsak csütörtök 09:13).
Megpróbálom érthetően és röviden leírni, mit is jelenthet ez az én nézőpontomból. 🙂
Tulajdonképp az elmúlt időszak TANíTÁSAIT tudjuk összegezni, melyek eredménye mélységesen megérint bennünket lelkileg is.
Zavarodottságot, káoszt, megmagyarázhatatlan félelmeket, CSALÓDOTTSÁGOT akkor érezhetünk, ha nem mertük eddig elengedni azokat az illúziókat, melyek biztonságot jelentettek és melyekről ezekben a napokban akár az is kiderülhet, hogy tényleg illúziók. Neptunusz magas szinten ANYAGBA ÖNTHETŐ ÁLMOKAT támogat, alacsony szinten pedig rózsaszín ködöt, mely épp az álmaink megvalósulásától tart távol.
Akik magas szinten működtetik, akár hatalmas álmok megvalósulásának is örülhetnek most, melyek már a JÖVŐRŐL, TÁVLATI IDŐSZAKRÓL SZÓLNAK. 🙂
Kapcsolatainkban is megjelenhet a “bölcs tanító” minőség, hisz Jupiter épp a Deszcendens tengelyre esik a TeliHold képletében. Most lehet megmutatni a nyilvánosság előtt is bölcsességünket – tudásunkat – hitünket, de akár egy nagyot lépni ezek a minőségek felé.
Kapcsolatokban SZERENCSÉS találkozások, rendeződések lehetségesek, persze csak akkor, ha a helyünkön vagyunk és ha már kidolgoztuk magunkból a kapcsolati függőségeinket. Egy másik olvasat szerint pedig most tud megmutatkozni emberi Kapcsolatainkban, beleértve a párkapcsolatot és egyéb nyilvános kapcsolatokat is, a TELJES IGAZSÁG, vegyük hát komolyan. 🙂
Akik már az igazi társukkal – társaikkal vannak, Kapcsolatuk beérhet egy magasabb minőségbe, melynek alapját HITÜNK és saját IGAZSÁGAINK adják.
A Nap június 16 – 17- 18- 19-én Nimród király koronájánál emelkedik, ha tehetjük, ekkorra időzítsük azokat a dolgainkat, melyekben mi is meg akarjuk életünket koronázni. Azokkal a dolgokkal foglalkozzunk, melyekben NÖVELNI AKARJUK A FÉNYT, hisz ilyenkor lehet az életünket MEGEMELNI és magunk mögött hagyni minden alantas működést. Amikor a Nap a Tejúton jár, sokkal könnyebb kiemelkedni a földi játszótér játszmáiból és felismerni, hogy mindannyian IstenEmberek vagyunk.
Ez a NAGYEMBERSÉG ideje. Próbáljunk ennek megfelelően élni a hétköznapok szintjén is.
Idén június 21-én, budapesti idő szerint 11:13 perckor lép be a Nap a Rák jegyébe.

/SzB Fordítsuk meg sorsunkat!/

error: Védett tartalom!