2022-07-05

Június 24. péntek: Döntésed hatalma.

Minden egyes döntés és választás egy lehetőség afelé hogy szebb és boldogabb jövőd legyen.

Ezért minden egyes választásunk egy hatalmi kérdés is egyben.

Legyen szó párkapcsolatról vagy munkáról, de választani kell egy utat, ami számodra a leghelyesebb és leghatékonyabb a fejlődésed érdekében.

Megerősítő gondolatok: Cupido!

A szerelem csodálatos hullámait küldjük szívedbe és elmédbe, felébresztve benned az élet iránti szeretetet. A romantika elfogadásának és átélésének tiszta döntése indította be ezt az újraébredést. Engedd meg magadnak, hogy önszántadból ünnepelhesd a szerelemet, s annak minden dicsőséges aspektusát.

Azért húztad ezt a lapot, mert az angyalok meglátták a romantika iránti vágyadat. Ahelyett, hogy szerelmi életed külsőségeit hoznák rendbe, inkább a belső érzéseken segédkeznek. Az angyalok azt sugallják, hogy a romantika abból fakad, ha szerelembe esünk magával az élettel. Ha megengeded az angyaloknak, hogy felkeltsék benned ezt a szeretetet, akkor természetesen több romantikus szerelmi élményben lesz részed kapcsolataid terén.

A lap további jelentései: Öleld körbe magad a romantikát ébresztő szépséggel, akár rózsákkal vagy gyertyákkal. Minden érzelmi sérelmet nyújts át az angyaloknak. Kérd meg Mihály arkangyalt, segítsen elengedni az összes múltbéli vagy jelenlegi szeretődhöz fűzött kötődést.

Döntsd el egyértelműen, mi is az, amire szerelmi életedben vágysz. Jelentsd ki: “Szeretetet adni és kapni biztonságos számomra.”

Hiába “bocsátod meg” valakinek az ellened elkövetett tettét, attól ő a rossztól nem szabadult meg….Újra és újra megismétli és te újra csalódni fogsz benne.

error: Védett tartalom!