2023-11-29

Június 4. vasárnap: Telihold üzenete, a karma kereke nem áll meg.

Az élet egy körforgás, ilyenkor teliholdkor pillanatra azt mutatja, engedd el mindazt: ami már nem szolgálja egészségedet, lelkedet és elmédet.

A mai telihold fő üzenete: egészség, párkapcsolat, munka – tehát anyagiak terén -, most  nagyot tudunk emelkedni, feltéve, ha az újhold energiáját pozitívan kihasználjuk.

A 4-es szám, munkát és kapcsolatokat szimbolizálja, főként fizikai oldalunkat erősíti, gyakorlati képességünket aktiválja.

A testi dolgok most felerősödnek, főként fizikai oldalunkat tudjuk most tisztítani, sós-ásványvizes fürdő csodákat tehet. Sokkal jobban beépül a szervezetbe az vitamin, ásványi anyag, sokkal hatásosabb a szervezet felszívóképessége.
Ezért ajánlott, gyógy- és termálvizes fürdő, úszás, meditáció-relaxáció, masszázs technikák alkalmazása.
Könnyű séta, friss levegőn való tartózkodás, futás, túra most energetikai szempontból felemel, testi-lelki-szellemi szinten pedig egyensúlyba hoz. Lelki békédet megteremthet általa.

Telihold pozitív értelemben segít a megújulás lehetőségét, és negatív emberek, helyzetek végleges elengedését, lezárását.

Ez az égi állás hozhat mindig valami felemelkedést, újítást, megújhodást, a régi és a rossz berögzült dolgok elhagyását, és nem utolsó sorban:  negatív személyeket – helyzetek felszámolását. Mindezt felváltja egy sokkal jobb szemlélet, pozitívabb esemény, helyzet. Feltéve, ha teszel érte, maga az újhold ezt nem hozza el senkinek (csakúgy), ezért tenned, cselekednek kell! Jobb gondolatokat generálva, meditálni, relaxálni, ha úgy igényli a lelked, megpihenni. Felismerni mikor is kívánja a lélek a pihenést, az alvást, a meditációt, vagy csak annyit “nézzünkkiafejünkből” gondolatot.

Van az a mondás, ami lelkünket érintő egyetlen körmondatot takar, most újhold napjának mottója is lehetne:

Két indián felült a vonatra, gyönyörködtek a tájban, ismerkedtek a számukra teljesen idegen civilizáció adta ajándékkal, majd leszálltak az állomáson és ott leültek. Csak ott üldögéltek, míg valaki megszólította őket, hogy miért nem mentek tovább? Azt mondta egyikük: Megvárjuk, amíg utolér a lelkünk. Valahogy így kellene élni most, nemcsak most, amikor úgy érezzük – eljött a pihenés ideje.

Tehát a napot, a 4-es szám jellemzi, ezért a fő üzenete: pénzügyeinkkel és a szerelmi életünkkel kapcsolatosak, ezen területeken tudunk emelkedni, ehhez is kapunk motivációst, és erőt, egy égi tanítás formájában, amit úgy hívunk karmikus feladat.

A testi-lelki-szellemi oldalunkat harmóniába hozzuk, egyensúlyba helyezzük, együtt lüktessünk a természettel, azaz önmagunkkal is.

Amiket most érzel, akár anyagi téren, vagy kapcsolati rendszeredben, mind-mind karmikus dolgokat jelentenek, és takarnak. Tárd fel a lelkedet és most égi segítséget kaphatsz ennek feltárásához, a megoldás a Te kezedben van.

Az újhold kulcs szavai: utazás, belső utazás, szerencse, karma, tisztulás, megújulás, pénzügy-anyagi és munkahelyi dolgok, szerelem, párkapcsolat, magánélet, kaland, aktív-cselekvés, felülemelkedés, könnyedség, szenvedély, szabadság.

Ehhez kívánok sok erőt, kitartást, Erdélyi Zita (Ezoteria Extra)

Megerősítés: Figyelem és Éberség.

Figyelj a jelekre, az égiek segítenek.

Mandzsusri áldása.

Csendesedj el és figyelj: így hallhatod legjobban az isteni útmutatást. Kapcsolj ki minden hangforrást, például a telefont és a televíziót, és relaxálj egy csendes helyen.

Ne erőltess semmit, csak figyeld a gondolataidat, a légzésedet és a szívverésedet. Utána tegyél fel kérdéseket szellemi vezetőidnek és angyaloknak.

Figyeld, ahogy a szíveden, a testeden és az elméden keresztül megérkezik hozzád szeretetteljes üzenetük. Figyelj a saját, belülről jövő igazságaidra.

Bízz intuíciódban, és aszerint cselekedj.