2021-10-17

Júniusi kiválasztott állat: A Teve, erély és összpontosítás

Teve üzenete:

Bízzon benne, van annyi tartaléka, hogy megbirkózzon az ön előtt álló kihívással.
Találékonyság, elszántság, szilárdság, bátorság, kitartás, erély, összpontosítás, optimizmus, elszigeteltség, önbizalom, alkalmazkodóképesség, egyenlőség, igazság, erő, túlélés,feltöltődés, pozitív érzés, teljesítmény

Néha olyan érzés, mintha egy kietlen, élettelen sivatagban vándorolna, amely olyan távolra elnyúlik, mintha soha nem lenne vége. Ahogy a látszólag meddő tájakon vándorol, egyre jobban vágyik a gondoskodásra, vigaszra, amelyet legkönnyebben belső tartalékaiból kaphat meg. Kincstárnyi tudást halmozott fel minden tapasztalat, élmény, kihívás révén, amelyekkel élete során szembenézett vagy amelyeket megélt, illetve a problémák során, amelyeket sikeresen megoldott. Ez a tudás és tapasztalat segíthet megbirkózni az önre váró csapásokkal, ráadásul bátorságot és elszántságot is meríthet belőle a továbblépéshez.
Először meg kell határoznia, hogy merre akar haladni, aztán lassan, óvatosan, de határozottan haladjon céljai felé. Miközben előre halad, űzze el félelmeit, kétségeit és bizonytalanságát, hagyja, hogy a szél felemelje az égig, hogy a nap elégesse azokat. Engedje el a gondolatait, nyugtassa meg a lelkét, és érezze, hogy minden rendben van, és ön biztonságban tudja magát.

Szólítsa meg a segítő szellemeket, amelyek az idáig vezető úton is támogatták. Képes rá, és túl lesz a nehézségeken.