2023-09-22

Mágikus Őrangyalod Áldása: Szünet és Pihenő napok…

Őrangyalod áldása.

Angyalok és Szentek üzenetei.

Őrangyalod arra kér, hogy tarts pillanatnyi szünetet, mielőtt továbblépnél. Használd fel ezt az időt arra, hogy sorra veszed a helyzetre vonatkozó gondolataidat és érzéseidet.
Az utóbbi időben annyira kapkodtál, hogy talán összekeverted mások akaratát a sajátoddal.

Nézz hát most magadba, és felelj a következő kérdésekre: “Mit is akarok tulajdonképpen? Mit tartok helyes lépésnek?”

Imádkozz, hogy megismerd Isten szándékait az üggyel kapcsolatban. Jó lelkiismerettel szeretnél cselekedni, tisztázd hát a fentieket, mielőtt bármibe belefognál. Dönthetsz éppen úgy is, hogy kivársz, vagy elveted az egész tervet. Ha erről van szó, tudni fogod, miért határoztál így, feltéve, ha időt szánsz arra, hogy szünetet tarts, és mérlegeld lehetőségeidet.

Ez az üzenet arról is szól, hogy legyél őszinte önmagadhoz és Istenhez. Ne inogj meg, ha mások ellenkező véleményen vannak, mint te. Ha egyszer világosan látod saját érdekeidet és indítékaidat, tetteidet ettől fogva az igazság, a szeretet és az elkötelezettség mozgatja majd.
Márpedig ez okvetlenül nyerő hármas!

Megerősítés: Látomás!

Intés ez arról, hogy becsüld meg a tisztánlátás képességét.

Bízz meg a belső képekben, mert ezeket az Égtől kapod, amely így válaszol imádra. Prófétai látomásaid áldást hoznak rád és szeretteidre. Tudni fogod, hogy a menny küldte őket, hiszen a szeretetről szólnak. Nem kell mást tenned, mint engedelmeskedned az égi üzenetnek, amely arra kér, hogy az isteni szeretet nevében cselekedj.

Őrangyalod a segítségedre lesz, hogy átlásd a jelen helyzet igazságát. Ez kettős nézőpontot feltételez. Először is fogadd meg, hogy mindenben és mindenkiben felfedezed Isten világosságát, így juthatsz a legkedvezőbb eredményre. Higgy ebben szilárdan! Másodszor engedd meg magadnak, hogy földi megvilágításban, emberi oldalaival együtt szemléld a kérdéses helyzetet. Valaki talán nem gerincesen cselekedett? Ismerd ezt el önmagad előtt, s lásd át világosan az összes érintett indítékát és lehetőségeit.

Az angyali üzenet arra is vonatkozhat, hogy a látásodon kellene javítanod, vagy megvizsgáltatnod. Teheted ezt imával, de felkeresheted a legjobb szemorvost is.
Angyalaid fénnyel töltik meg testi-lelki látásodat.

Láss az ő szemükkel, így a legjobbat veszed észre önmagadban és az életben általában.

error: Védett tartalom!