2021-09-24

Mágikus Sellők és Delfinek jóslata: Az elmélkedés ideje

Tölts egyedül egy kis időt, meditálj, gondold végig mindazt, amire igazán vágysz.

Ez a kártya azt jelzi, hogy szükséged van egy kis egyedüllétre. Határozd el, hogy most, késlekedés nélkül egyedül maradsz egy csendes helyen (ideális esetben a természetben vagy növények közelében). Légy biztos abban, hogy legalább egy óra hosszáig nem fog zavarni senki és semmi. Vigyél magaddal papírt és tollat.

Tölts egy kis időt mélyeket lélegezve, ellazulva, összeszedetten. Miután sikerült teljesen ellazulni, írd le a tudatalattid elmédnek feltett kérdéseit egy papírra. „Mit szeretnék tenni elsősorban a közeljövőben?” Írd le a választ, ami érkezik, akármi is legyen, ne aggódj azon, hogy „helyes”-e vagy nem. Ezután kérdezd meg tudatalattidtól: „Mi most a szívem igazi kívánsága?” Írd le a választ. Szánj időt arra, hogy leírd a legfontosabbakat, így tudni fogod, hogyan alakítsd szabadidődet, hogy minden fontos teendő beleférjen.

Megerősítő gondolatok: A zene kifejező ereje
A zene segít kifejezni vágyaidat, úgyhogy hangolódj rá egész lényeddel. Énekelj, dúdolj, zenélj.

A zene erős szövetségesed szellemi utadon, mivel megnöveli a kifejező erődet. A zene a láthatatlan birodalom része, és magasabb a rezgése, mint a fizikai síknak. Védőpajzsot formál körülöttünk, amely megvéd a negatív energiáktól. Érzéseinket és gondolatainkat egy örömteli szintre emeli fel.

Ez a kártya arra ösztönöz, hogy a hangulatodhoz illő zenét hallgass, amilyen gyakran csak teheted. Tested is mozgathatod a zenére. Lélegezz mélyen a hallgatása közben, minden hangjegy energiáját magadhoz engedve.
Használd az zenét az átszellemülés eszközeként. Először ülj le csöndesen és gondolj kívánságodra. Képzeld el, hogy álmod már valóra vált, és érezd a valóságát gyomrodban, mint meleget, békét, izgalmat vagy biztonságot.

Szíved legyen hálával teli. Ezen érzések mellett kezdj dúdolni, énekelni, kántálni. A saját magad által megszólaltatott zene elküldi megnyilvánulásodat az étervilágba, és ott érzékelhető valósággá fog átalakulni!