2021-10-28

Mágikus Tündérek jóslata szerdára: Látomás

Őrangyalod védelmez, segít Téged

Intés ez arról, hogy becsüld meg a tisztánlátás képességét. Bízz meg a belső képekben, mert ezeket az Égtől kapod, amely így válaszol imádra. Prófétai látomásaid áldást hoznak rád és szeretteidre. Tudni fogod, hogy a menny küldte őket, hiszen a szeretetről szólnak. Nem kell mást tenned, mint engedelmeskedned az égi üzenetnek, amely arra kér, hogy az isteni szeretet nevében cselekedj.

Őrangyalod a segítségedre lesz, hogy átlásd a jelen helyzet igazságát. Ez kettős nézőpontot feltételez. Először is fogadd meg, hogy mindenben és mindenkiben felfedezed Isten világosságát, így juthatsz a legkedvezőbb eredményre. Higgy ebben szilárdan! Másodszor engedd meg magadnak, hogy földi megvilágításban, emberi oldalaival együtt szemléld a kérdéses helyzetet. Valaki talán nem gerincesen cselekedett? Ismerd ezt el önmagad előtt, s lásd át világosan az összes érintett indítékát és lehetőségeit.

Az angyali üzenet arra is vonatkozhat, hogy a látásodon kellene javítanod, vagy megvizsgáltatnod. Teheted ezt imával, de felkeresheted a legjobb szemorvost is.

Angyalaid fénnyel töltik meg testi-lelki látásodat. Láss az ő szemükkel, így a legjobbat veszed észre önmagadban és az életben általában.