2021-09-22

Mágikus Tündérek üzenetei: Válassz lapok közül

Mágikus Tündérek üzenetei: Válassz lapok közül

Húzz a mágikus lapok közül, és előtte gondolj megoldandó feladatodra!

Első lap: Nem baj, ha különbözöl

Nem muszáj olyannak lenned, mint bárki más. Úgy vagy tökéletes, ahogy vagy!

Mindenki szeretetre vágyik, nincs hát abban semmi, hogy be akarsz illeszkedni. Mégis megeshet, hogy másokkal összemérve magadat, idegennek érzed a többieket. Talán az bánt, hogy nem vagy olyan jó, mint mások. Ez a kártya azt adja tudtodra, hogy a te sajátos képességeidre is szüksége van a világnak.
Nem muszáj megváltoznod ahhoz, hogy kedvére tegyél környezetednek. Amennyiben más próbálsz lenni, mint amilyen vagy, ez nem tesz majd boldoggá, és nem szerez igaz barátokat. Ha azonban belső hangod azt súgja, hogy ideje új készségeket elsajátítanod, és törődnöd az egészségeddel, akkor jót teszel magaddal. Mindez olyan barátokkal ajándékoz meg, akik olyannak szeretnek, amilyen vagy!
Mindaddig, amíg jól érzed magad a bőrödben, nincs semmi hiba. Soha ne kertelj, bánj emberségesen másokkal, tartsd meg a szavad, és végezd el a munkád. Nem muszáj tökéletességre törekedned, a legújabb divatot követned, vagy a társaság kedvencének lenned. Bízz abban, hogy Isten olyannak alkotott, amilyennek lenned kell, és kamatoztasd meglévő képességeidet!

Második lap: Szülői szeretet

Történjék bármi, édesanyád és édesapád teljes szívéből szeret.

Ez a kártyalap azt adja tudtodra, hogy mindkét szülőd szeret téged, még ha nem is mindig tudják kimutatni érzéseiket. Mindenki más ebben. Van, aki tetteivel, ajándékokkal vagy segítséggel fejezi ki törődését. Mások a kimondott vagy írott szóhoz fordulnak. Amennyiben a szüleid úgy juttatják érvényre szeretetüket, hogy te nem érted, beszélj velük erről.
A gyermek és szülő közti kötelék soha nem szakad el, bármit hoz is az élet. Akkor sem, ha az érintett felek haragszanak egymásra.
Amennyiben erre a szeretetre koncentrálsz, egyre erősebb és mélyebb lesz. A szeretet mindenki szívén könnyít, és feloldja a kapcsolati nehézségeket.
Ha apád és anyád haragszanak egymásra, te akkor is egyenlő mértékben szeretheted őket, nincs szükséged arra, hogy az egyik vagy a másik oldalára állj. Hisz végül is mindenkiben lakik valami jó. Isten mindannyiunkban elültette a szeretetet. Meglehet, ritkán látod az egyik szülődet, ennek ellenére ugyanolyan mélyen szereted mindkettőjüket. Vedd sorra, mi a jó édesapádban és édesanyádban, így lehetsz segítségükre, hogy kimutathassák érzéseiket.

Harmadik lap: Nézz fel a csillagokra, és kívánj valamit!

Kívánj valamit, és várd a legjobbakat!

Íme, a boldog élet titka: várj a legjobb végkifejletre. Hiszen az élet azt adja, amit várunk tőle. Aki fél a jövőtől, annak talán a félelmei válnak valóra. Okosabb ezért derűlátóan nézni előre. Keress ki magadnak egy csillagot az égbolton, és kívánj valamit. Higgy abban, hogy a kívánságod valóra válik (noha talán másként, akár jobban is, mint vártad). Hited az a varázsvessző, ami hozzásegít kívánságod teljesüléséhez. Minél mélyebben hiszel, annál inkább.
Kérd Isten, az angyalokat és az egyszarvúakat, hogy segítsenek hinni. ők azok, akik kigyógyíthatnak félelmeidből és a múlt sérüléseiből, hogy szívedet szeretet és boldogság töltse el. Ne félj a csalódástól és attól, hogy a kívánságoddal hoppon maradsz. Ez az aggodalom a szerencsés végkifejlet útjában állhat!
Kívánj tehát valamit, és higgy abban, hogy megvalósul.

Kérd azt, ami a szíved vágya – meglásd, beteljesül a lehető legjobb módon és a tökéletes időpontban. Hogy ez hogyan köszönt be majd, nem szükséges tudnod… elegendő a puszta kívánság. Belső hangod úgyis megmondja, milyen lépéseket kell tenned. Ez a hang mindig pozitív szavak és érzések formájában jelentkezik. Hallgass rá, mert így segíthetsz a legjobban önmagadon és másokon.
Élvezd, hogy kívánsz valamit és teljesül a kívánságod!