2021-09-21

Mágikus unikornis üzenete szombatra: Torokcsakra

Az Angyalok és Unikornisok együtt segítenek, hogy szeretettel kimondd az igazságodat.

Az Unikornisok azok miatt a fontos üzenetek miatt küldték neked ezt a kártyát, amelyeket szóban vagy írott formában ki kell fejezned.

Arra bátorítanak, hogy mondd ki az igazságodat önmagadnak és másoknak is. Valld be magadnak valódi érzéseidet, és minden felfedezést, amire rájöttél. Vezess naplót ezekről az ötletekről, gondolatokról és sugallatokról.

A torokcsakra a nyakban található energiaközpont, amely a beszédet, az írást és a kreatív önkifejezést irányítja. Amikor magadba fojtod az igazságot, mert félsz a rosszallástól, torokcsakrád összeszűkül és elsötétül. Ha korábban (ebben az életben vagy valamely előzőben) megbüntettek, mert szót emeltél valamiért, az szintén lezárhatja ezt az energiaközpontot.

Szerencsére az angyalok azon dolgoznak, hogy feloldják önkifejezésed gátját azáltal, hogy tiszta, isteni fényt és szeretetet küldenek hozzád és torokcsakrádhoz.

Kérd őket, Unikornisokat és Angyalokat is, hogy segítsenek szeretettel és magabiztosan kiállni magadért, és lelkesedéssel és humorral irányítják szavaidat.