2023-09-22

Május 11. csütörtök: Váratlan / hirtelen fordulatok napja.

Egy váratlan fordulat, élet esemény, ami sorszerűséghez erősen kötődik, mindig megdolgoztatja a lelket, a testet is.

Ezért fontos, hogy készülj fel, valamilyen szinten váratlan helyzetekre is.

Számíts rá. Igazán felkészülni nem tudsz, de ha úgy gondolkozol, ez is és az is benne lehet pakliban már nem ér váratlanul. Egyre erősebb leszel mentálisan is. Ami sok pozitív dolgot tud eredményezni, akár munka-karrier kérdésében is.

A karrier szempontjából megjelenhetnek új személyek, új utak, amelyek olyan lehetőséget hordoznak és később teremtődnek számodra, ami sok boldogságot hozhat.
Ez lehet munkahelyi kapcsolat megjelenésében, amit elején kételkedve fogadhatsz de aztán belátod, az érzelmek elől nincs menekvés, ha még anyagi bőséget is hozhat az külön hab a tortán!

A 11-es szám mindig köthető lelkiséghez, sorsbeteljesítő helyzeteket hozhat, egy olyan szerelmet, ami karmikus, tanulandó feladatokat jelölhet, és adhat számodra. A felismerésére éberség kellő spirituális nyitottság szükséges.
Ez hit és megértés nélkül nincsen. Ezért fontos hittel élj, és megértéssel fordulj mindenkihez, mindenki egyenlő, nincsenek különbségek, szintek emberi kapcsolatokban, mert mindenki egyenlő, ugyanolyan jött, ugyanoda távozik. Minőségi különbségek lehetnek, de azok együttlét kapcsán úgy is kiderülnek.

Megerősített üzenet: Varázslat!

Fedezd fel újra a csoda és az áhítat iránt fogékony gyermeki lényedet. Lásd a világot varázslatos helynek.

Emlékszel, gyermekként milyen varázslatosnak láttad a világot? A varázslat iránti érzékenység a bennünk élő gyermek lényege. Az évek során elveszítetted ezt az érzékenységet?
Az angyalok azt szeretnék, ha visszaemlékeznél a hatalmas csodákra, amelyek körülvettek, és újra felfedeznéd a varázslat iránti fogékonyságodat.

Kérj segítséget Istentől és az angyaloktól – kis vagy nagy dolgokban, nem számít.

Ne félj, hogy a mindennapi kérések elvonják az angyalokat valami “sokkal fontosabb ügytől”. Ők tényleg segíteni akarnak, tehát ne aggódj!

Kérj bátran. Ha így teszel, elérheted újra annak a gyermeknek az örömét és áhítatát, aki tudja, hogy gondját viselik. Ha az öröm megint átjár, isteni fényed másokat is ösztönözni fog.

Visszavonultság most segíthet rendbe tenni gondolataidat, magadat is.

Tölts el pár csendes órát egyedül. Tisztítsd meg az elméd, gondolj az igazságra és a legfontosabb értékekre.

Túl szigorúan bánsz magaddal, ahogy szerinted Isten gyermekéhez illik?

Az angyalok arra emlékeztetnek, hogy a pihenés minden élet természetes velejárója. Gondolj a hatalmas tölgyfára, amelyik gyorsan növekszik, majd megpihen. Táplálékát mélyen a földből nyeri, és hosszú idő telik el, míg újabb növekedésbe kezd. Neked is, csakúgy, mint a tölgynek, nagyon fontos, hogy spirituális és érzelmi “élelemmel” tápláld magad.
Pihenés közben figyeld meg szíved igaz érzéseit és vágyait.

Az angyalok a szíveden keresztül szólnak hozzád. Ha figyelsz az érzéseidre, és tiszteled őket, kéz a kézben jársz Istennel és az angyalokkal. Ha vágyaidról hallasz tőlük, biztos lehetsz, hogy isteni útmutatásról van szó, és nem üres képzelődésről.

error: Védett tartalom!