2023-11-29

Május 19. péntek: Újholddal a megújulás felé, egy új élet kapujában!

Hatalmas nagy változással áll be az Újhold, amely megalapozza az életünket a friss energiák jegyében.

Utat mutatva, mely életterület igényli a nagy horderejű változást és átalakulást.

Valamint az Uránusz mindenkor jelölhet sors feladatokat, sorszerűen bekövetkezett dolgokat is mutathat. Ezért fontos az éberség, az egészséges életszemlélet megléte.

A következő életterületeken belül hozhatnak május végéig nagy változásokat és átalakulásokat,  anyagi téren, de nem maradhat ki, a párkapcsolat, szerelmi ügy, vagy munka és karrier kérdésköre sem. Ezek mind-mind friss, újító erőre várnak, sok jó pozitív gondolattal, tettel tudjuk megújítani jelenlétét, átalakítani energetikai szempontból.

Most ezeket a területeket  – lásd fenn – érdemes megvizsgálni, és megállapítani mennyire éljük 100%ig, boldogok és megelégedettek vagyunk-e benne? Lelkiség megjelenik- e kapcsolati rendszerünkben, mennyire éljük mélyen, vagy épp felületes kapcsolódásaink vannak?
Mennyire vagyunk megbecsültek a munkahelyünkön, és pénzügyi helyzetünk kielégítő-e? Vagy éppen hagy kívánni valót maga után. Megjelenik a munkahelyünkön szolgálat, alázat szerep, amely önbecsülésünk rongálásához, hanyatlásához vezet.

Most fontos, hogy megvizsgáljuk az emberi és a baráti kapcsolatainkat is, mennyire dominálnak benne az érzelmek, mennyire fontosak számunkra a lelki dolgaink vagy csak külsőségek alapján ítélünk meg bármit is. Legyen az másik nem, vagy épp munkahelyi, családi vagy baráti kapcsolódás.

Érdemes most szembenézni az árnyoldaladdal, ahol szembesülhetsz a negatív részeddel. Itt meg kell vizsgálni ez mely életterületet érinti, befolyásolja (akár negatívan vagy pozitívan?) Ehhez kívánok sok erőt, energiát, Erdélyi Zita (Ezoteria Extra)

Megerősítés az újhold energiájára: Vállalkozó szellem!

Az egyéni vállalkozás illik természetedhez és megfelel szándékaidnak. Ha önmagadnak dolgozol, az lehetőséget nyújt arra, hogy jobban tudj hallgatni megérzéseidre és az isteni vezetésre. Mi azok a munkatársaid és csapattársaid vagyunk, akik hűségesen melletted maradnak, minden lehetséges módon biztosítva sikereidet.

Nagyon is alkalmas vagy a vállalkozói munkaformára. Megvannak az ehhez szükséges ötleteid, a vállalkozó kedved és az önfegyelmed. Az önbizalomhiány azonban bizonytalanná tesz. Az angyalok biztosítani szeretnének arról, hogy megvan benned minden, ami egy sikeres vállalkozáshoz elengedhetetlen. Az út során vezetni és támogatni fognak téged, és mindaddig biztosítják sikereidet, amíg ennek megfelelően cselekszel.

A vállalkozással kapcsolatos ötleteid helyesek. Jelenlegi állásodon könnyíthetsz egy cseppet a vágyott vállalkozásod ötletein való merengéssel. Cselekedj a karriereddel kapcsolatosan érkező útmutatás szerint. Teljes mértékben kötelezd el magad új vállalkozásod sikeressége mellett.

Ahhoz mindez létrejöjjön, ahhoz figyelni kell, észre kell venni az égi jeleket, üzeneteket.

 

Egy új lehetőség ami kopogtathat, egy új ajtó ami kinyílhat.