2023-09-22

Május 26. péntek: Sorsfordító események, karmikus adósságok törlesztése.

 

A péntek leginkább a szabályok, a törvények és a határok betartásáról szól (ehhez köthető rengeteg esemény).

S, ami szorosan összefüggésben áll karmikus feladatokkal, terhekkel….

Különféle tanításokat kaphatunk, és sorsfordítással kapcsolatos események érkezhetnek életünkben. Hirtelen, váratlanul, pont úgy, ahogyan nem számítunk rájuk…..

S, berobbanhatnak különféle élethelyzetek, fordulatok, amik érinthetik a lelki életünket.

Az érzelmek most elszabadulnak, és különféle helyzetek felszínre kerülnek, ezáltal olyan tanításokat kapunk, amely sok mindenre megoldást mutatnak.

Összességében: párkapcsolatokkal és lelki, érzelmi dolgokkal összefüggésben álló tanításokat kapunk, felismerések érkezhetnek. Sorsfordító események, változékony, hirtelen és váratlan fordulatokkal nézünk szemben…. Érdemes rá felkészülni, hogy ne érjen teljesen váratlanul.

Egyfajta lelki emelkedést tudunk elérni, ha múltbéli sebeket orvosoljuk, és felszínre hozunk olyan fájdalmakat amelyek gátoltak az újrakezdésben, és a továbblépésben. Most meg tudunk lépni olyan akadályokat, amiket eddig nem sikerült, és kudarcot vallottunk. Most siker koronázza minden léptünk, feltéve, ha foglalkozunk a múlt fájdalmával és útjára engedjük……

Megerősítés: Stresszkontroll!

Angyalaid együtt munkálkodnak veled, hogy csökkentsék a stressz káros hatásait. Figyel oda az isteni útmutatásra, azokra a gondolatokra és érzésekre, amelyek pihenésre, testmozgásra, napirended megváltoztatására és a konfliktusok kerülésére szólítanak fel. Egyszerre kell csökkentened a stresszt az életedben, és kivédened kártékony velejáróit.

Terheid enyhítése érdekében érvényesítsd akaratodat, és mondj nemet, amikor ennek van itt az ideje. Ne tegyél semmit bűntudatból vagy hamis kötelességérzetből, és csupán olyan ténykedésekbe bocsátkozz, ahol szerető szolgálat vezérel. Kerüld a bántó környezetet, az erőszakos médiát, a lehúzó kapcsolatokat, s nézz bátran szembe minden olyan helyzettel, amely zavar. Célravezetőbb előrelátóan és módszeresen megoldani a gondokat, mint merő gyávaságból és gyengeségből folytonos szorongásban élni.

A stresszkezeléshez szervesen hozzátartozik, hogy törődj magaddal.

Mozogj sokat, menj ki a természetbe, s fogyassz kizárólag egészséges ételeket és italokat. Angyalod arra is buzdít, hogy vedd körül magadat lélekemelő zenével, virágokkal és szeretetteljes kapcsolatokkal (nem maradnak ki ezekből a házi kedvencek sem). Bízd minden gondodat-bajodat őrangyalaidra, s kérd őket, hogy részeltessenek isteni bölcsességben a feszült helyzetek kezelésekor.

 

Angyalaid abban is segítenek majd, hogy meglásd a szeretetet és a fényt valamennyi helyzetben, gondolataid így békések maradnak.

error: Védett tartalom!