2021-10-17

Május havi kártyaüzenet: Tavaszi megújhodás jegyében

Gondolj egy számra 1-5-ig, és válaszd ki a felsorolásból a számhoz illő jótanácsot/üzenetet.

1. Ami a fő téma a jelenben/Érdemes várni rá

A lelki társaddal való kapcsolat türelmet igényel, mivel sok tényező működik közre. Társad szabad akarattal hozott döntéseit nem irányíthatod, amint azt sem, hogy mennyire álltok készen az igaz szerelemre. Az isteni időzítés egyetemes törvény, amely mindig működik. Ez minden dolog áramlása. Ha megpróbáljuk másokra erőltetni emberi akaratunkat, és kikényszeríteni a történéseket, akkor nem leszünk összhangban a természettel, és akadályokkal szembesülünk. Kövesd a megérzéseidet, és bízz a kapcsolat időzítésében!
A türelem hatalom.

2. Ami nincs jelen/Fejezd ki a szeretetedet!

A szerelem és a szeretet kifejezéseinek többféle módja van. Minél több szeretetet adsz, annál több szeretetet élsz át, ehhez pedig szükséges szeretned és tisztelned önmagad. Nagyon fontos a megfelelő önbecsülés.
Amit mindannyian tanulunk, az a feltételek nélküli szeretet. A szeretet isteni természetünk, így szükségtelen megtagadni vagy viszonzást várni érte. Rajtad keresztül nyilvánul meg. Csak hagyd, hogy meg tudjon mutatkozni!

3. Amire érdemes figyelni/ Pénzügyek és karrier

Noha a munka szívmelengető elégedettség forrása lehet, ajánlott azért egy megfelelő egyensúlyt tartani benne. Mindenképpen érdemes most a munka/hivatás kérdésével is foglalkozni és átgondolni, mennyire ad örömöket számodra, mennyire vagy ebben a helyeden.
Lehetséges, hogy azért nem tudsz megfelelően koncentrálni e területre, mert lekötnek a szerelmi életed problémái. Így ha az egyik megakad, óhatatlanul megakad a másik terület is.
Először mindig önmagadban tegyél rendet, majd fokozatosan rendeződnek a dolgok a külvilágban is.

4. Az eredmény/Bizalom

Bízz abban, hogy jelenleg minden pontosan úgy van, ahogyan lennie kell! Ne tetézd a helyzetet félelemmel, ami csak drámát és rosszat eredményez (a félelmeket és a régi mintákat tisztítsd)! Az angyalok azt kérik, hogy engedd át nekik az aggodalmaidat! Jelenlegi helyzeted azért alakult ki, hogy áldásokat és személyes fejlődést hozzon számodra. Amint követed az utadat, bízz benne, hogy az a megfelelő irányba vezet. Hited megemeli energiaszintedet, ami pozitív tapasztalatokat és embereket vonz (szerelmi partnert is beleértve). Ez valóban olyan helyzet, ahol hittel minden lehetséges.

5. A kvintesszencia/A Villámlás Úrnője

Változások készülődnek, váratlan helyzetek, nagy lehetőségek, mindent megváltoztató felismerések érkeznek.
A változás már a küszöbön áll, készülj fel, mert általa teljes szemléletváltás következhet be!
Jelez olyan változtatásokat, a helyzet váratlan fordulata által, melyeket magadtól nem tennél meg. Ez nem mindig kellemes.
Az üzenet nagy dolgok előhírnöke.

Ne feledjük, egyszer minden vihar elvonul és megnyugvás követi majd.