2023-09-22

Március 10. péntek: Váratlan, hirtelen jött események.

Most lelki társunkkal érhet valamiféle hirtelen jött változás, váratlan fordulat.

Párkapcsolati kérdésekben előjöhet a lelki élet intenzitása, mennyire vagyunk benne érzelmileg a jelenlegi kapcsolatainkban? Áramoltatjuk az érzelmeinket, lelkileg, vagy pont lezárunk, elzárkózunk mindentől?

Ha pedig épp nem lenne párkapcsolatunk, mennyire nyitunk érzelmileg mások felé, vagy leblokkoljuk a lelki életünket? S, csak szellemiséggel akarunk kapcsolódni, érzelmileg, és lelkileg nem, mert félünk.

Félünk attól megsebeznek lélek szintjén, ahogy esetleg gyerekkorunkban, vagy tini korunkban is megsebezhettek minket! Akár szülői – baráti vagy szerelmi vonalon?

Ez a trauma feldolgozást igényel, semmiképpen nem elnyomást, egy olyan utat nyithat meg ez a folyamat, hogy szembesülünk a lelki fájdalmainkkal, ami múltban érhetett leginkább, hogy mondhatni azt is ez a folyamat, egy út a boldogság felé. Ha még friss a lelki seb, azt könnyebb feldolgozni, mert nem került elnyomás útjára, s nincs beheggesedve, tehát még friss fájhat, sajoghat a szív, de sokkal könnyebben nézz szembe vele az ember. Mint a múltban elsiratott könnyek után, felnyitni a rozsdás lelki ládát, lehet már a kulcsa sincs meg, és zár is berozsdásodott. Nagyobb munkát igényel, egy régmúltból elnyomásra került érzelmi trauma.

Megerősítés: Átadás és elengedés!

Engedd el magad, és engedd, hogy Isten és az angyalok segíthessenek. Minden elengedett dolgot vagy valami jobb fog pótolni, vagy gyógyultan tér vissza.

Ha az életedben valami rosszul működik, és te mégis ragaszkodsz hozzá, az nem fog meggyógyulni. Ha a szerelmi életed, a pénzügyeid, a karriered vagy az otthonod közül bármelyik boldogtalanná tesz, engedd el. Erre kér a kártya. Ha megszólal benned a félelem: “De fogok-e valami jobbat találni helyette?”, akkor a helyzeted csak romlik.

Ha azonban hajlandó vagy kinyitni a markodat, és szabadságot ajándékozni, két dolog következhet: a probléma eltűnik, és a helyébe valami jó kerül, vagy egyszerűen meggyógyul.

A kártya arra is kér, hogy ne számítsd ki előre a jövőt. Csak engedd el, és Isten segíteni fog.

error: Védett tartalom!