2023-09-22

Március 2. – Érzelmi nyitottság!

Most kedvező alkalom lehet annak, érzelmileg, lelkileg meg tudjunk nyílni mások felé -és irányába.

Arra is kiváló helyzet lehet, hogy kommunikációs csatornákat megnyissuk, egy olyan világ felé, ahol eddig nem találtuk a másikkal a
közös hangnemet.

A lelkiség most központi helyet foglal el sokunk életébe, érzelmileg megnyílunk, és olyan új utakra ‘tévedhetünk’, amely érzelmileg
tölt minket és embertársainkat is.

Uriel arkangyal védelmi áldása.

Az érzéseid gyógyulnak, ami képessé tesz arra, hogy megnyílj a magasabb szintű szeretet felé. Segíteni fogok, hogy megszabadulj a szívedben és lelkedben dúló indulatoktól, és képes legyél megbocsátásra.

Pszichológus angyalnak hívnak, mert megtisztítom az emberek gondolatait és érzéseit, és segítek kiűzni lelkükből a makacs dühöt és az engesztelhetetlenséget.

Segítek Neked, hogy megszabadulj ezektől a lelkedet mérgező érzésektől. Támogatásomat élvezve másoknak is segíthetsz az érzelmi és lelki korlátaik ledöntésében.
Gyengéden gyógyítok, és hozzád hasonlóan hiszem, hogy érdemes megvárni, míg mások közelednek és segítséget kérnek. Egyszerűen megkérem őket szeretettel, hogy valóban akarjanak megszabadulni a szívüket és lelküket mérgező gondolatoktól. És ha valóban szeretnék, akkor el tudják engedni a rossz érzéseket és gondolatokat.

Így méltóságteljesen és szabad akaratukból, saját döntésük alapján szabadulhatnak meg az alacsonyabb szintű energiáktól.

Megerősítés: Sonya áldása.

Üzenetet hozok számodra egy elhunyt szeretett személytől: Boldogság és békesség vesz körül, és nagyon szeretlek téged. Kérlek, ne aggódj miattam.

A szívedet nehéz fájdalom nyomasztja, és azért vagyok itt, hogy megnyugtassalak és bátorítsalak.
Az elhunyt szeretett személy védőangyala vagyok, és tudatni akarom veled, hogy nincs okod aggodalomra. Ő boldog, és nagyon jól alkalmazkodott az átmenethez. Sem haragot, sem aggodalmat nem érez, csak szeretet és megértés van a szívében irántad. Semmi rosszat nem tettél, ezért semmi módon ne hibáztasd magad. Te minden tőled telhetőt megtettél, és tudnod kell, hogy ő nagyon hálás ezért.
Ő és a te lelked még mindig nagy szeretettel kapcsolódnak egymáshoz.
Ez a szeretet sosem múlik el! Noha hiányzik a fizikai jelenléte, lelkileg kapcsolódtok az álmaidon, érzéseiden keresztül, de érzékelheted a jelenlétét hangja vagy illata révén is.

Ő ugyanolyan élő, mint te vagy, sok tekintetben még inkább az. Megszabadulva a földi aggodalmaktól és testi fájdalmaktól, ő szabadabb és boldogabb, mint valaha. Amint beteljesíted életed célját, és elérkezik az időd, újra megölelhetitek egymást, és lelkeitek egyesülnek.

Addig is tudnod kell, hogy ő gyakran van veled, és az angyalok szüntelenül vigyáznak rád.

Jophiel azzal segít több kegyet és békességet tapasztalni az életünkben, hogy lelassít, és segít meglátnunk a körülöttünk lévő szépséget. Arra kér, hogy ízlelgessünk és élvezzünk minden pillanatot, és a boldogságunkat ne távoli célokhoz kössük. Folyamodjunk Jophielhez, valahányszor hajszoltak, túlfeszítettek vagy boldogtalanok vagyunk.

Ő segít tudatosítanunk az élet hétköznapi csodáit, hogy még jobban értékeljük azokat.

error: Védett tartalom!