2023-05-30

Március 22. szerda – Átalakuló erő.

Szabadság és Szerelem ez a kettő most a legfontosabb üzenete a napnak.

Érdemes megvizsgálni Égi jel!

Az Ég a földi lét jeleivel üzen, így küldi áldását. Olyan üzenetek ezek, amelyekkel lépten-nyomon találkozunk. A kártyalap azt kéri, fordíts fokozott figyelmet ezekre a jelzésekre, mivel részben bennük rejlik a válasz a kérdéseidre.

Figyelj fel mindenre, amit háromszor vagy ennél többször látsz vagy hallasz. Jeladás az is, ha többen ajánlják ugyanazt a könyvet, mozit vagy tanfolyamot.

Vedd észre a rendhagyó jelenségeket, mondjuk, egy angyal alakú felhőt vagy egy pillangórajt. Ne menj el szó nélkül a sokatmondó események mellett, például ha egyik hozzátartozód kedvenc dala csendül fel a rádióban, vagy olyan virágot látsz meg, amely valakihez vagy valamihez kötődik.

Mindez nem merő véletlen. Gondolj a régi közmondásra: “A véletlen ott lép közbe, ahol Isten névtelenségbe burkolódzik.”

Bízz meg az égi jelekben, higgy abban, hogy valóságosak, és sokat jelentenek számodra.

Megerősítés: Elkötelezettség.

Őrangyali áldás.

Bár nehézségeket tapasztaltál, vagy félelmeid voltak, ez a kártya az őrangyalod üzenete, hogy ne add fel elkötelezettségedet. Teljesítsd, amit szeretteidnek ígértél, és tartsd be adott szavadat, akár magadról, akár másokról van szó. Ha nincs elég időd kötelességeid teljesítésére, és ez bánt, fordulj segítségért az angyalokhoz.

A jelek szerint egy döntéssel birkózol, és egyelőre nem jutottál dűlőre.

Ez a kártyalap arra int, hogy kövesd kitartóan céljaidat, és valósítsd meg álmaidat. Ne adj fel semmit, ami fontos neked, s naponta szentelj annyi figyelmet mindennek, amennyit megérdemel.

Ne feledd, hogy végső soron te szabod meg a napirendedet. Jogod van nemet mondani olyan kérésekre amelyek eltávolítanának kötelességeid teljesítésétől.

Angyalaid segítségedre lesznek, amikor úgy érzed, túlontúl megterhelnek kötelmeid, vagy túl sok mindent vállaltál magadra. Ajánld Isten kezébe a teljes helyzetet, és nem marad el az égi segítség. Valld be őszintén önmagadnak és angyalaidnak az érzéseidet, beleértve azt is, ha bűntudat gyötör mulasztásaidért (ezek az érzések csak legyengítenek, s még nehezebb lesz eleget tenni kötelességeidnek).

Az Ég szeret és becsül téged, s szívén viseli érdekeidet, mi több, hozzátartozóid jólétével is törődik.

Őrangyalaid szerető szárnyaik alá vonnak. Segítségükkel örömmel teljesíted majd valamennyi előírt teendődet.

 

error: Védett tartalom!