2020-09-29

Március 30., szombat: Mágikus nap (3:3:3), a hármasok ereje

A tripla hármas ereje:

A mai nap a kommunikációé, de azon felül az elengedés és lezárás energiáit hordozza.
A jövőhéten, illetve, április 5-én gyönyörű újhold teremtődik a kosban – ami tüzes energiáknak kedvező, és minden ami tűz és szenvedély felszínre kerül. Erős merkúri nap is ez az 5-e, amely a gondolkodásra és tudatra hat. De ne rohanjunk ennyire előre.
A szombat, a tripla hármasával megteremti a lehetőségét, és zölddel jelzi, hogy szabad út, az elengedésnek, s erőt ad, újult erővel valami  valami különlegesbe kezdjünk, hátra hagyva és végleg elengedve: a múlt fájdalmát.

A szombati nap tele van hármassal, miért is?

2019 = 3
3.hó  = 3
30     = 3

3:3:3 Tripla 3, ami szépség és művészet, és kommunikáció száma, a szellemiséghez tartozik, tudatos – ÉNhez, valamint  a végösszege: 9-est ad ki, így elengedésé és lezárásé főszerep. Vagy legalábbis a fontossági szerepe előtérbe kerül.

Megoldás: Meditáció segítségével el tudjuk érni elengedés, múlt terheinek blokkjainak oldását is. De, aki meditációra nem képes, vagy nem szeretne meditálni, pozitív, sugárzó és teremtő gondolatokkal meg tudja teremteni, ill. elő tudja készíteni az utat, újnak, frissnek, ami 5-én érkezik,  újhold képében. De ez három db 3-as még szimbolizálja, test-lélek-szellem szintjét, így ezen keresztül is lehet tisztulni, emelkedni. Spirituálisan fejlődni.

Végül az alma szimbolizálja (kép) hármas erejét, az egészséget (teljességet), holisztikusan, és a tisztaságot és tisztulást, a testi-lelki-tudati szinten. Ilyen tájban, hasznos lehet, sport fizikai megterhelés, lelki relax, zene, hangfürdő, masszázs, vagy épp kellemes úszás, gyógyvízben, gyógytea fogyasztása, sok friss, tiszta víz bevitele, szervezet vitalizálása nagyon fontos. Friss levegőn eltöltött órák. Illetve a szellemi oldal frissüléséért a meditáció nagy jelentőséggel bír.

Jó töltekezést, és jó energetikai munkát kívánok Mindenkinek

Ezoteria Extra
csoport: https://www.facebook.com/groups/1259402587513790/
Ezoteria Extra
like oldal: https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

X