2021-12-02

Mihály Arkangyal gyógyító kártyája: Lépj ki a feszültséggel teli helyzetből

Azért húztad ezt a lapot, mert egy stresszhelyzet már az egészségedet fenyegeti (vagy az illetőét, akiről kérdezel).

Tested már nem tud megbirkózni az őt érő káros hatásokkal, és a segítségedre van szüksége – azonnal.

Ha lehetséges, legalább egy kis időre, de inkább végleg lépj ki ebből a feszültséggel teli helyzetből, és így enyhülnek vagy akár meg is szűnnek a tüneteid.
Lehet, hogy anyagi okok miatt nem tudsz változtatni a helyzeten. Ebben az esetben létfontosságú, hogy megtanuld kezelni a stresszt. Légy határozott (olvass ilyen témájú könyveket, vagy menj el egy tréningre, ahol elsajátíthatod a tárgyalási technikákat), végezz stresszoldó gyakorlatokat, mint a jóga, meditáció, vagy járj rendszeres masszázsra. Tekintsd mindezt befektetésnek, amely elengedhetetlen feltétele egészséged hosszú távú megőrzésének.

Megerősítés: Második szakvélemény

Rafael arkangyal meghallgatta imáidat, és azt tanácsolja, hogy kérd ki egy második, harmadik, akár negyedik orvos szakvéleményét is. Tudatni szeretné veled, hogy más lehetőségek és megoldások is vannak számodra (vagy az illető számára, akiről kérdezel).
Ebben a helyzetben több egészségügyi szakember együttműködésére van szükség, tehát nem feltétlenül kell orvost váltanod…, csak abban az esetben, ha megérzéseid vagy tapasztalataid ezt sugallják.

Ez a kártya feljogosít arra, hogy saját kezedbe vedd a dolgok irányítását, és magad döntsd az egészségedet érintő kérdésekben.

error: Védett tartalom!