2021-10-28

Mihály Arkangyal jóskártyái: Húzz lapok közül!

Válassz a lapok közül, és kiderül mit tartogat az ősz?

Első lap: Magad alakítottad ki ezt a helyzetet, tehát meg is tudod változtatni

Ez a lap azt üzeni neked, hogy te is teremtő vagy, akit az isteni Teremtő képére alkottak. Nem áldozat vagy, sőt minden jogod és képességed megvan ahhoz, hogy alakítsd a mostani helyzetet, a kapcsolatodat. Ám amíg másokat hibáztatsz, vagy azt hiszed, hogy ők irányítanak téged, addig semmire sem mész. Ha Isten és Mihály arkangyal segítségét kérve kezedbe veszed az irányítást, a dolgok csodálatos módon megváltoznak majd.

Középső lap: Légy jó magadhoz

Mihály arkangyal arra próbál rávezetni téged, hogy tartsd tiszteletben lelki és fizikai érzékenységedet egyaránt. Túlságosan keményen bíráltad, gyakran meg is büntetted magadat “tökéletlenségeidért”. Ám ezek csak a fejedben léteznek. Ez a kártya arra emlékeztet, hogy te minden tőled telhetőt megteszel, ezért inkább lassíts, pihenj, és légy jó magadhoz.

Harmadik lap: Önbecsülés

Mihály arkangyal meghallgatja fohászodat, és tudja, hogy a boldogsághoz, egészséghez és bőséghez vezető út önmagad tiszteletén és szeretetén át vezet. A helyzet, amelyről kérdezel, negatív hatással van az önbecsülésedre. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy végre tisztelned kell magad, még akkor is, ha mások méltatlanul bánnak veled. Megérdemled a tiszteletet – a magadét és másokét egyaránt -, hiszen Isten szeretett gyermeke vagy (mint ahogy spirituális szinten mindannyian azok vagyunk).