2022-08-14

Mihály Arkangyal jóskártyái Újhold napjára: Válassz a lapok közül egyet!

 

Gondolj egy fontos feladatodra, amit már régóta húzol, lehet az fizikai, érzelmi vagy tudati zavar, ami megoldásra vár.

Szerdán (június 29-én) újhold lesz a rákban, érdemes pozitív megújhodásra váró energiáját felhasználni a saját magad javára, boldogulásodra. Hajrá.

Most húzz a lapok közül és kiderül mi a jó és helyes út számodra, ami megteremti a boldog jövőt számodra!

Első lap: Bizakodás!

Mihály arkangyal melléd állt, és önbizalmat önt a szívedbe, hogy félelem nélkül tudj szembenézni feladataiddal (mi több, élvezd is azokat). Ez az arkangyal megvéd a kishitűségtől, hittel és bizakodással tölt el, s gondoskodik arról, hogy csak megbízható emberekkel találkozz, és ne kerülj kétes helyzetekbe.
Bízz az isteni gondviselés hatalmában, s érezd magad biztonságban az Ég védelmében.

Az új élethelyzeteket és változásokat szükségképpen félelemmel fogadjuk. Talán te is aggódsz, lesz-e elég erőd megbirkózni azzal, ami rád vár.
Tartsd azonban észben, hogy Isten nem állít olyan próbatétel elé, amely meghaladja erődet. A menny hatalmas társakról is gondoskodik – ilyen többek között Mihály arkangyal -, akik minden módon a segítségedre lesznek.

Szent Mihály, az arkangyal biztonságot és önbizalmat hoz neked, amennyiben hozzá fordulsz.
Áldás!

Második lap: Athena jóslata!

Ne félj erősnek lenni. Képes vagy arra, hogy erődet a magad és mások javára fordítsd.
Eddig féltél a saját erődtől. Attól tartottál, hogy mások elítélnének vagy elhagynának, ha erőd teljes fényében ragyogna. Aggódtál, hogy hatalmadat esetleg helytelenül használnád, és hogy túlsúlyba kerülnének a férfias energiáid. Azért vagyok itt, hogy megmutassam, hogyan tudod erődet a magad és mások javára fordítani, megerősítve ezzel kapcsolataidat, önbecsülésedet, küldetésedbe vetett hitedet.
A hatalmad a szeretetből, Istentől származik. Neked, akit a Teremtő képére és tetszésére formáltak, korlátlan hatalom van a birtokodban, amellyel nem tudsz visszaélni, mert a szíved csakrája kinyílt, mint egy pompás virág. gondolj egy személyre, akinek férfias és nőies energiái csodálatraméltó egyensúlyban vannak. Az ilyen hatalom gyönyörű, és a te szellemi és a lelki adottságaidat is erősíti. Te erős és hatalmas fénymunkás vagy, tehát fogadd el és mutasd meg erődet, mert Istennek szüksége van rád.

Harmadik lap: Megérdemled a szeretetet!

Szeretetre méltó vagy!
A szerelem angyalai tudatjuk veled, hogy megérdemled a nagy szerelmet, és ezzel biztatnak a további keresésre.
Isten gyermekeként természettől fogva szeretetteljes és szerethető ember vagy (mint mindenki más is). Jogod van hozzá, hogy kedvesen és tisztelettel bánjon veled életed minden szereplője.
Ha durva élettapasztalataid voltak, akkor talán önmagadat hibáztattad, és úgy érezted, hogy nem vagy méltó arra, hogy gyengédségben legyen részed.
Ez a lap megnyugtat, hogy megérdemled! Isten tiszta szeretetének és fényének csodálatos lénye vagy, bármit is mondtak neked vagy tettek veled, és bármi is történt a múltban Isten művét sosem lehet tönkretenni!
Minél többször megerősíted: “Szeretetre méltó vagyok. Szeretnek engem, Én is szeretek másokat”, annál inkább valóra válik számodra ez az élmény.
A megerősítések segítenek, hogy mély, tudatalatti szinten hidd el ezt a spirituális igazságot. Ez pedig lehetővé teszi, hogy szeretetteljes embereket, kapcsolatokat és körülményeket vonz – amit feltétlenül megérdemelsz!
Áldás!

error: Védett tartalom!